Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Waterval nieuw hier


Gast Waterval

Recommended Posts

Net deze groep ontdekt, leuk! Ik heb wat ervaring met kleding maken, een textielbrevet en gewerkt bij de concurrent (Leewenstein) en als coupeuse voor de Knip (patronenblad). Ik heb naaimachines verzameld, zowel electrisch als hand. Op een gegeven moment had ik er 23. Allemaal voor zover mogelijk zelf opgeknapt, maar geen opleiding voor gevolgd. Mocht iemand nog een complete reparatiehandleiding hebben (bijvoorbeeld boeken van de opleiding naaimachinereparateur) dan houd ik mij aanbevolen! Ideaal voor mij zou zijn om een vrije arm trapnaaimachine te hebben, zoiets heb ik nog niet gezien, misschien is het mogelijk dit zelf te maken? De modernere electrische naaimachines hebben de motor weggewerkt in de behuizing, dan lijkt het mij moeilijk om een aandrijfriem te bevestigen. Alle tips welkom, en als er nog vragen zijn zal ik die proberen te beantwoorden.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

PS: op dit moment heb ik een lockmachine, een flatlock, een robuuste moderne machine, en wat "knutsel" machines. En daarnaast een aantal spinnewielen voor het zelf spinnen van wol, vlas en katoen.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...