Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

heeft iemand nog een Bosch MUM


Recommended Posts

mijn moeder heeft een pracht van een keukenmachine van Bosch, de "mum", maar ze heeft nog een nieuwe RVS mixkom nodig daarvoor, ze zijn wel los maar echt vreselijk duur ( €80,- ) en daarom vroeg ze aan mij of ik hier wilde vragen of iemand er nog een heeft die hij of zij niet gebruikt, mijn moeder zij nog dat het echt niet gratis hoeft.

 

Het heeft wellicht weinig met prepping te maken, maar het is altijd te proberen

 

en aangezien er ook weleens pannen zijn aangeboden past dit ook wellicht in de categorie! ;)

 

dus stel dat iemand er nog een heeft kan diegene mijn moeder ( en mij ook want ze maakt er fantastische taarten mee :o ) heel erg blijmaken, en ik dacht: "het is altijd het proberen waard toch?" :D

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...