Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Singer aanbod monitor.


Gast DickBerts

Recommended Posts

Kwalitatief gezien neemt het aanbod van Singers op Marktplaats sterk af. De vraagprijzen zijn soms idioot hoog en daar trapt geen hond in. Toch komen er mondjesmaat ook iets meer bieders die door krijgen wat een mooie machines dit zijn. Sinds enige tijd houd ik ook het kwantitatieve aanbod van Singers in de gaten. Ik beperk me daarbij tot het aantal dat verschijnt nadat ik Singer heb ingetoetst, bij de rubriek Antiek en Kunst onder naaimachines. Er staan meestal ook nog wat oude Singers in andere rubrieken zoals Hobby en vrije tijd.

 

28 oktober 2013 = 549

12 november 2013 = 538

18 december 2013 = 507

29 december 2013 = 467

 

5 januari 2014 = 484

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...