Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

autoband sandalen


Recommended Posts

  • 9 months later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

eh, ik kom als ik op download klik alleen bij een sales en familie site? wat doe ik fout!

 

ik probeer al een tijdje er achter te komen hoe ik goedkoop sandalen kan maken, als de link het niet wil doen, weet jij dan een andere manier om te leren sandalen te maken?

Link to post
Share on other sites

Instructables is een hele fijne site voor dingen die je zelf ook wilt maken, zeker een aanrader om daar tussen te neuzen. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel een keer gemaakt.

wat dacht je bijvoorbeeld van een klomp uit autoband en fietsband http://www.instructables.com/id/Galoshes-from-inner-tubes-and-ATV-tire-tread/

maar ook bij de sandalen heb je meerdere keuzes http://www.instructables.com/tag/type-id/?sort=none&q=tire+sandals en zo zullen er nog veel meer leuke inspiratie dingen voor je te vinden zijn ;)

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...