Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mooie Singers in de aanbieding worden zeldzaam


Gast DickBerts

Recommended Posts

Gast DickBerts

In Puttershoek bij Rotterdam staat nog een mooie Singer;

 

Marktplaats: 728183566

 

Het is er wel eentje met een schuitje en ouderwetse lange spoelen. Let op dat het schuitje erbij zit.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Jongens, koop nog wat moois als je plaats hebt! De mooie Singers gaan echt opraken. Ik zie dat gebeuren. Ineens is de generatie die dit soort Singers had uitgestorven en dan zakt het aanbod behoorlijk in. Die fase zijn we volop in terecht gekomen. Wrakken zijn er genoeg, maar het gaat om de mooie. Alvast bedankt namens je achterkleinkinderen en verder, want die kunnen ook nog moeiteloos op deze onverwoestbare machines naaien.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...