Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Alarm voor het Singer district Kampen!


Gast Dick Berts

Recommended Posts

Gast Dick Berts

608917368

 

Dit lijkt me een hele mooie machine op Marktplaats, voor een redelijke prijs. Het is een zogenaamde driekwartsmaat. Iets makkelijker te hanteren en de prestaties zijn nauwelijks minder. Er hoort ook een verleningsplankje bij, dat zie ik even niet. Is niet zo'n ramp. Wel altijd even kijken of er beweging in te krijgen is voor je hem koopt. Zwaar draaien is meestal met olie op te lossen. Compleet vastgeslagen is bijna altijd total loss.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...