Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Naaimachinemuseum


Gast Dick Berts

Recommended Posts

Gast Dick Berts

Nederland is zowaar een particulier naaimachinemuseum rijk;

 

http://www.naaimachinemuseum.nl/

 

Je kijkt er je ogen uit. Ik bescherm even de privacy van de eigenaar, een schat van een man overigens, die je met open armen ontvangt. Prepper is hij niet. Ik beoordeel een machine meer op gebruikswaarde en hij op museale waarde. Neem gerust contact met hem op. Hij zit niet al te ver van Doetinchem af.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...