Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mooie trap Singer op Marktplaats in Doetinchem


Gast Dick Berts

Recommended Posts

Alarm voor het Singer gekkies district Doetinchem. Vermoedelijk is dit een heel mooie en goede trapnaaimachine.

 

600175402

 

Ik stel voor, dat we ons als Singer gekkies vooral richten op dit type de 15k88. Een van de beste Singers die er gemaakt zijn. Bij een langdurige economische crisis kun je elkaar dan misschien helpen met onderdelen, advies etc.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hoi Dick,

 

Ik had op deze advertentie gereageerd, maar ik kon niet zien of deze uit Doetinchem komt. Ik heb wel op nog een andere advertentie gereageerd, deze komt wel uit Doetinchem. Is voor mij ook handiger, ik woon daar in de buurt.

 

Het idee van een Singer clubje vindt ik geweldig. Ik heb zelf vroeger, heel vroeger nog met een dergelijke trap naaimachine genaaid.

Ik hoop dan ook dat ik er een kan kopen.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...