Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

mclaren

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Goed

Over mclaren

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  laren
 1. conclusie, op hogere gronden gaan wonen en een bron slaan?
 2. Bedankt, ik ga even lezen.. betreft die slaolie, jaren geleden was er inderdaad zo'n hype, er stonden toen mensen met winkelwagens vol slaolie bij de lidl, intertijd heb ik er veel over gelezen, en besloten om het toen niet te doen, de auto; defender td5 (13jr oud) is wel geschikt voor ombouwen. de gedachte om iets te veranderen is 2 ledig enerzijds kosten besparen anderzijds (crisis) er is niets aan brandstof meer voorhanden en je wilt wel wel naar een veilige lokatie.
 3. Hi there, net het artikel gelezen, daar was ik ook al achter, mijn garage zegt dat dit niet echt werkt op de lange termijn, ik had daar al mijn twijfels over, dus ik ga dit zeker uittesten, dus op naar de aldi!
 4. Tja kom maar op met mooie idee├źn !,iets waar makkelijk aan te komen is, ik sta voor alles open
 5. Weet iemand hoe je een dieselauto om kunt bouwen zodat die geschikt wordt voor andere "brandstof" ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...