Ga naar inhoud

Anneh

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anneh

  1. Ja, sorry, dat had ik er niet bij gezet. Vergeten! Het is overigens helemaal niet mijn bedoeling om de preppers op een rare manier neer te zetten. Wat wij maken zijn informatieve gesprekken van een minuut of 5 met mensen in de provincie die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. We hebben helaas niet de tijd en de middelen (geld, net bezuiniging achter de rug en de nieuwe komen er al weer aan, waardoor o.a. documentaires en onderzoeksjournalistiek het steeds moeilijker krijgen!) om onderzoeksjournalistiek te bedrijven. Wij gaan met een open blik (en microfoon) bij mensen langs en vragen ze naar hun verhaal. En als dat verhaal gaat over oprechte angst dat het mis gaat gaan en wat ze doen om daar met zo min mogelijk kleerscheuren doorheen te komen dan zullen we dat zo vertellen, zonder daar een draai aan te geven of het belachelijk te maken. Natuurlijk zullen er kritische vragen gesteld worden, maar het is aan de geinterviewde om daar niet defensief maar met informatie op te reageren, zodat het verhaal duidelijk wordt voor mensen die geen idee hebben wat preppen is. Dat is de bedoeling, niets meer en niets minder. Met groet.
  2. Beste Dick, Ja, voor sommige mensen is dat fijn om te weten en kan het de doorslag geven om toch een interview toe te staan. Overigens, vind jij het niet leuk om na het artikel in het NHD ook bij ons iets over preppen te vertellen?!
  3. Beste preppers, Ik wil graag in contact komen met een prepper in Noord-Holland voor een interview (live op de radio, minuut of 5) op locatie voor Radio Noord-Holland. Het is crisis, er is net een orkaan over de VS geraasd, tijd om eens stil te staan bij wat je kunt doen om jezelf voor te bereiden op een ramp. Het idee is dat een verslaggever naar je/u toekomt en dat het gesprek rechtstreeks (zonder montage) wordt uitgezonden in het programma Arjan Burggraaf op Radio Noord-Holland. Via http://www.rtvnh.nl kunnen jullie luisteren hoe het programma klinkt. Ik hoop dat iemand onze luisteraars hem of haar verhaal wil vertellen!! Bedankt alvast, met vriendelijke groet, Anneke Harmsen, redactie RTV N-H.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...