Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

R.M.

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over R.M.

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Goedemiddag mijn naam is Rianne. Thuis handelen wij in petroleumkachels en zijn we nu een hele bijzondere tegengekomen waar we niet veel informatie over kunnen vinden. Hopenlijk kunnen jullie mij meer vertellen over deze kachel. Wat wij tot nu toe denken/weten: - de kachel is deels Belgisch deels Duits - De lamp zelf is van Ehrich und Graetz - Wij vinden de kachel zelf op een Supelchre lijken - Deze kachel is gemaakt omstreeks 1915 Wie helpt ons uit de brand en kan ons hier meer over vertellen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...