Ga naar inhoud

R B

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door R B

  1. @ Blauwbaard Bedankt voor je berichten! Je bug out bag ziet er goed uit! Ook licht lijkt me. Ik heb nog niet alles als ik je lijst zo lees. Wat voor slaapzak heb jij? Ik mis nog o.a. paracord een routekaart powerbank. Tie rips, werkhandschoenen etc. Ik heb zelf geen tarp maar zat te denken aan een 3 persoons tent van Eureka. Die is maar 3,3 kg Ik heb; hobostove, kleine trekkerskookpannetjes, kleine uitklapbare solarpanel die je aan je rugzak kan bevestigen, opwindbare radio, inklapbare zaag, moraknifes, firesteel, waterfilter, trekkersvoedsel, naaisetje en visnet, ehbo spullen, eetgerei, opvouwbare mand/emmer. opvouwbare jerrycan, emergencyblankets, klein SAS survivalhandboek en boekje over eetbare planten etc Ik heb nog geen tent of tarp en geen slaapzak of luchtbed.
  2. @ParatoiBedankt voor je reactie! Een regenhoes in de juiste kleur is een goed idee! Ik weet niet zeker of meer kilo's gaat lukken. Ik ben 1.77 m en ongeveer 60 kg. Wat ik me ook afvraag de tas kan je ook openen als een koffer met een rits, maar aan 1 kant moet je de klep ook vastmaken met klitteband. Ik vraag me ook af of klitteband lang meegaat en weerbestendig is.
  3. Hallo, Ik ben nieuw hier op het forum, maar wel een tijdje aan het preppen. Ik hoop dat iemand hier mij advies kan geven. Ik heb online een rugzak van Nomad gekocht in de kleur steel (blauw neigt wat naar paarsachtig maar is meer blauw) Ik neig er naar de rugzak te ruilen omdat ik me afvraag of de rugzak niet een wat te opvallende kleur heeft. Wellicht moet een inch bag meer groen, grijs, zwart of bruin zijn? De tas zit wel comfortabel is wel waterafstotend maar niet waterdicht. Ook vraag ik me af of de tas niet groter moet zijn voor een inch bag? (ik ben een vrouw)Via onderstaande link is de rugzak te zien Het is een Nomad Karoo 65 liter in de kleur steel. https://www.toppy.nl/product/10565/nomad-karoo-65l-backpack-sf-steel.html?channable=0102bf6964003130353635dd&utm_campaign=&utm_content=&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&gclid=Cj0KCQiA-aGCBhCwARIsAHDl5x_ZNrirgcTdNl_qKv-7prcRbbEBBEBsUTrn3bAMxq4OaUAd2fcTzpwaApHuEALw_wcB
×
×
  • Nieuwe aanmaken...