Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Miranda

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Miranda

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi mevr. Grijpstra, Je antwoord is nog op tijd hoor. Ik heb inmiddels de Mylar zakken wel in huis, maar nog even niks mee gedaan. Goed om te weten dat ik die melkpoeder niet over kan doen in de zakken. Ik zou het beslist gedaan hebben, maar nu doe ik het dus niet. Heel erg bedankt voor je antwoord.
 2. Als je bijvoorbeeld melkpoeder in blik koopt, kun je dat dan alsnog in een mylarbag met oxygen absorber verpakken en blijft het dan langer goed dan in het blik? En geldt dit dan voor alle voedsel? Alvast dank voor jullie antwoord.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...