Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Knarf

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Knarf

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Hoi, Ik heb zo’n 15 zonnepanelen op mijn dak liggen. In geval van een stroomstoring, zou ik mijn zonnepanelen willen gebruiken om toch nog wat stroom te hebben. Dus niet als een grote aggregaat die mijn hele huis blijft voorzien van elektriciteit, maar zodat ik bijvoorbeeld nog wel mijn telefoon op kan laden. Stel er komt een stroomstoring, dan is het toch zeer frustrerend dat ik zonnepanelen heb die stroom opwekken, maar dat ik ze zelf niet kan gebruiken... Iemand tips, ervaringen? Bedankt alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...