Ga naar inhoud

Pin d"Ar

Lid
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Pin d"Ar won de laatste dag op 22 november 2020

Pin d"Ar had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pin d"Ar's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

13

Community reputatie

 1. Goh. wat springen sommige mensen toch snel naar belachelijke conclusies. Als dit je niet bevalt lees je het toch gewoon niet? ongelooflijke sommigen.
 2. Moeilijk? welnee, Geld wordt momenteel gemaakt uit......niks (Money out of thin air). Het is in die zin moeilijk dat het zo simpel is dat mensen het niet 'zien'. The process by which banks create money is so simple that the mind is repelled. John Kenneth Galbraith Dus banken 'lenen' geld uit wat niet bestaat,en dat moet men dan terugbetalen, met interest! Maar het is nog erger want de banken creeren een ''boom' waarbij veel mensen niet bestaand geld lenen, en dan creeren dezelfde banken een 'down' waarbij mensen hun 'lening; niet kunnen afbetalen en dan nemen de banken de echte 'producten' zoals huis, auto etc in beslag en voila! de banken weer een stuk rijker!!!! Tsja, het is gelegaliseerde diefstal.
 3. Tsja, waar komt geld nu eigenlijk vandaan? vraag het een econoom en hij/zij staat meteen met een bek vol tanden.
 4. Wacht even, welke vraag is beantwoord? Verder worden hier logische fouten gemaakt: Kijk, waarom zou ik van te voren moeten uitleggen hoe we zaken op gaan lossen? Als ik dat niet doe maakt wat ik zeg niet minder valide. Natuurlijk ben ik er voor zaken goed op te lossen,maar nogmaals. zonder 'overheid/regering'. En nogmaals de vraag, waar haalt de ' 'regering/overheid de 'autoriteit; vandaan? de 'autoriteit' om regels op te leggen en , eventueel met geweld zoals ontvoering en afpersen ,uit te voeren? De neiging naar een 'overheid' zit erg diep geworteld blijkbaar.
 5. Natuurlijk zijn er geen bekwame personen! Per definitie! Dat is een van de logische fouten die gemaakt worden. Want waarom wordt er een 'overheid' uberhaubt gecreerd?!
 6. Wel, nee, er dient geen nieuw model voor een 'regering' te komen, (als je dat bedoelt.) want dat is nog steeds hetzelfde, een regering/overheid etc. En wat er in die 'zone' gebeurt, is ten eerste niet echt representatief, en ten tweede is het opgezet (betaald door de Hr Soros) Dus nauwelijke serieus te nemen als een 'model'. Maar mss ben ik niet helemaal duidelijk. Eens proberen. Ten eerste vind ik dat de regeringen/autoriteiten moeten verdwijnen daar die de OORZAAK van veel chaos en ellende zijn, (neem alleen maar het coronoa circus!) Kijk anders de geschiedenis boekjes er maar op na. Ten tweede, zeg ik niet dat er niet iets anders kan komen. Er is van alles mogelijk. bv prive bewaking ipv 'politie, en zo is er veel meer. Maar niets van bovenaf opgelegd door 'autoriteit/regering.' Ten derde een autoriteit/overheid kan logisch niet bestaan. Vraag: waarom zou men een 'overheid/autoriteit' willen? En, waar haalt een 'overheid' de 'autoriteit' vandaan?
 7. woke???????????????? Ja, dat IS een raar groepje!
 8. Tsja, ik snap[ dat mensen dit snel denken (btw er is totaal geen overbevolking.) vanwege de enorme indoctrinatie. In de tekst hierboven lees ik dat er aangenomen wordt dat het zonder regeringen chaos wordt. Ik beweer idd totaal het tegen overgestelde. Maar meer nog dan dat, en, zoals ik al eerder schreef, een 'regering' is een logische onmogelijkheid.
 9. Mijn reactie op bovenstaande postings: creepy, to say the least!!!! Maar laten we het allemaal maar gebeuren? Kijk eens hoeveel mensen er thuis zijn gaan zitten en hoeveel mensen er mondkapjes op hebben in het openbaar vervoer. Straks worden we gevraagd plastic oren op te zetten, en dan zul je zien dat er heel veel mensen dat ook nog gaan doen ook! Wat een wereld!
 10. Duh? Welke pijn? En ik geniet nog steeds, dat is het probleem niet eens. Ik snap echt helemaal niks van deze reactie.
 11. Simpel toch? MET regering/autoriteit=MEER CHAOS, zonder autoriteit/overheid=MINDER CHAOS. Tsja,ik snap ook wel dat mensen van kinds af aan geindoctrineerd zijn om het precies andersom te zien. Dat overheid/autoriteit goed is, en geen overheid/autoriteit slecht is, terwijl werkelijk overduidelijk het omgekeerde duidelijk het geval is. Ook hier zie ik overduidelijk dat mensen hier meer aan gehecht zijn, dan zeg maar, een religie. Mensen staan bijna op hun kop als je het over het niet hebben van een overheid gaat hebben, dat zegt wel iets er over. Het is op zich niet moeilijk om te zien, dat is het probleem ook niet, maar door de enorme hersenspoeling is het moeilijk om zo iets goed te zien. En vergeet niet ik heb ooit ook geloofd in deze enorme onzin dat we een overheid nodig hebben, tot ik me er echt in ging verdiepen. Maar zoals ik al zei gaat het nog verder. Als je het heel eerlijk bekijkt, en ik geef toe dat is in het begin moeilijk wegens alle propaganda, is het een logische onmogelijkheid. Een regering/autoriteit KAN NIET BESTAAN. En waarom zou je in godsnaam een 'overheid/autoriteit' opzetten??? Dat op zich toont al de enorme logische fouten aan!
 12. Precies wat ik hier zie gebeuren bij de mensen. Zoals ik al schreef mensen worden vanaf hun jeugd tot hun ouderdom doodgegooid met ideen dat de overheid/autoriteit goed zou zijn. Propaganda van de 'overheid' zelf dus. Het blijft grappig om mensen iets te zien verdedigen wat niet bestaat!
 13. mensen denken idd gewoon wat ze willen denken over iemand Ze denken maar over me wat ze willen, bijna alles wat hier beweert wordt is krom. En tsja, het beter af zijn zonder regering is een feit. en het hebben van een 'autoriteit/overheid is echt een logische onmogelijkheid. Het KAN gewoon niet, gewoon logisch gezien al niet.
 14. Uh? dubbele agenda? waarom? hudige demonstraties? lol, precies waar ik dus TEGEN ben! Kijk, je kan het met me oneens zijn, maar wat is nu precies mijn 'totale onzin' ? Je speelt hier een beetje kinderachtig op de man en je hebt geen idee waar ik het over heb, en je verwijt me ook nog eens dat ik achter zaken sta waar ik totaal niet achter sta! Je hebt er na 4 pagina's lezen dus nog niks van begrepen, mag je ook zeggen. Het enige , maar dan ook echt het enige wat je reactie aantoont is je religieuze bijgeloof in een 'overheid/autoriteit etc. Niet meer, niet minder. Maar ik snap het wel, je bent niet de enige.
 15. Maggy? Daar gaat een beetje normaal mens toch totaal over zijn nek van?!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...