Ga naar inhoud

Loeske_

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Loeske_

  1. Bedankt voor de tips iedereen! Ik neem ze allemaal door ?. Het beginnen met blad groentes is inderdaad wel slim, dan kan ik snel schakelen als ik zie dat er iets niet klopt. Ben ook wel benieuwd hoe het gaat uitpakken haha. Square Foot Gardening is voor mij een nieuw begrip, net zoals een verticale moestuin :p. Ik ga ook eens rond snuffelen op Het Moestuinforum ?.
  2. Ja precies, zo'n gevoel kreeg ik al helaas. Een hele goede tip over de moestuinierders! Ik las op sommige blogs dat beginners moeten oppassen voor misinformatie. Hierdoor had ik zoiets van, laat ik eens kijken of ik via een forum in contact kan komen met ervaren mensen. Die spreken namelijk niet met de intentie om iets te verkopen ?.
  3. Hoi allemaal! Het lijkt me erg leuk om zelf plantjes te gaan kweken, maar ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik woon namelijk in een appartement zonder tuin ?. Wel heb ik een Frans balkonnetje op het westen. Ik vind kleine groenteplantjes erg leuk, maar weet niet of dit handig is zonder tuin... Hebben jullie misschien tips om te beginnen? Gewoon zelf wat zaadjes kopen of bijvoorbeeld van die starterskits? Ik ben benieuwd hoe jullie begonnen zijn! ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...