Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

KingAmorFati

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over KingAmorFati

  • Titel
    Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Het corona complot. wat als het corona virus een dekmantel was voor iets ergers. Voor deze crisis begon wezen we allemaal met onze vinger naar China voor hoe zij de Oeigoeren behandelden, nu is daar gek genoeg geen aandacht meer voor terwijl de vervolging van onschuldige oeigoeren nog doorgaat. mijn idee is daarom ook dat china expres dit virus naar buiten heeft gebracht zodat wij niet meer op de oeigoeren letten. wat is jullie opninie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...