Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Blonday072

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Blonday072

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is wel fijn als je gewoon het bos in kan en met niemand wat te maken hoeft te hebben.? Maar stel je woont in noord holland en je bereikt het buitenland niet in 1x en je moet wel even een tussenstop maken.. wat zou jij doen om jezelf en je spulletjes te verdedigen tijdens het slapen?
 2. Stel er gebeurd een ramp en ik kan niet mijn woning blijven, (afhankelijk van de situatie ga ik een bepaalde kant op). Omdat ik niet het type ben wat snel een hut zal maken in het bos, zie ik mijzelf eerder een vakantiewoning, chalet of boot kraken om te overleven/overnachten. Om mezelf te beschermen tegen andere mensen en het weer is het niet fijn als er spontaan iemand naast je bed staat. Wat hebben jullie hierop bedacht? zou graag wat ander idee├źn horen ? Ik zat zelf te denken aan een vislijntje met belletjes of een deuralarm op batterijen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...