Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Simpleton

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Simpleton

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Ik lees al weken mee, maar nog geen account gemaakt. Mag ik even melden dat deze zogenaamde dokter uit het Reformatorisch Dagblad die je aanhaalt, eerder niet die titel voerde. Hij haalt geen enkel wetenschappelijk document aan. Daarnaast schreef hij eerder artikelen die de evolutietheorie onderuit haalde, omdat dat niet in zijn boekje past. wil je ajb oppassen met wat je quote? Dit vervuilt het internet en de waarheidsvinding (die ik hier juist zo enorm gaaf vind) enorm. Voor mij een reden om elke quote van je die je ergens vandaan vist met een korrel zout te nemen. Anders moet ik elke scheet van je factchecken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...