Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cocostar

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutraal

Over Cocostar

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gecheckt... ze zien er niet uit als de pit die PNS veroorzaakt 🤔
 2. Bedankt voor deze info en link. Ik blijf uit voorzorg iig thuis.
 3. Ik heb de verpakking bekeken, ze waren nog niet op dus die had ik nog. Helaas geen info over land van herkomst. Ik ga morgen even bellen naar de Plus.
 4. Ze komen bij de Plus vandaan. Gewoon losse pitjes, vers verpakt. Voor over de sla. Mijn gezin heeft ze ook gegeten maar geen last ervan.
 5. Bedankt! Wij waren al heel voorzichtig in de supermarkt. Snel pakken wat we nodig hebben. Ik stopte de boodschappen in de winkel al in een tas ipv winkelwagen. Het werd bijna een sport om zo min mogelijk aan te raken en zo snel mogelijk weer weg te zijn. Al sinds de uitbraak in Wuhan al alert. In openbaar vervoer nooit wat aangeraakt. Mezelf bewust geworden dat ik mijn gezicht niet aanraak. En nog zoveel meer. En nu zie je maar, hoe voorzichtig je bent, toch nu een “symptoom”
 6. Bedankt voor de antwoorden. Ik hoop dat het voor mij hierbij blijft. Niet leuk maar liever even niets proeven dan ergere symptomen. @Bunkerprepper ik voel mij verder niet ziek gelukkig. Wel onzekerheid wat het precies is. Is het Covid? En wat staat mij nog te wachten? Ik ga sinds 2 weken al beperkt naar buiten, enkel een boodschap en 1dag in de week naar mijn werk. Nu heb ik besloten om alleen nog een frisse neus te halen door even buiten te wandelen. Mijn gezin gaat de boodschappen doen. Maar eigelijk liever niet. Ik heb genoeg in huis voor 2 mnd maar toch schuif ik dat het liefst zo ver mogelijk vooruit. @Winterslaapisbeter en @JJ&A beterschap voor jullie partners en goede gezondheid gewenst voor jullie zelf. En voor iedereen natuurlijk.
 7. Hoi, heb mij net voorgesteld in het voorsteltopic! Ik ben een meelezer sinds 2016 en heb nu mij toch aangemeld. Dank iedereen voor alle informatie, daardoor kon ik mij goed voorbereiden op Covid. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, heb ik waarschijnlijk een milde vorm van Covid. Althans verlies van smaak en reuk is iig nog niet door het RVIM bevestigd als symptoom. Sinds 2 weken heb ik smaak en reukverlies. Alles smaakt minder of heeft een metaal smaak. In eerste instantie dacht ik dat het kwam door het eten van pijnboompitten die ik 2 weken geleden at. Daar kun je ook een bittere metaalsmaak in de mond van krijgen. In 2012 heb ik dat eerder gehad. Gisteren las ik erover op dit forum dat het een symtoom van Covid kan zijn. Ik heb verder geen andere symptomen. Mijn gezin heeft er geen last van. Ik heb het RIVM gebeld en zij zeiden dat ik gewoon kon blijven werken. Ik heb het gemeld op mijn werk en zij hebben mij naar huis gestuurd uit voorzorg. Wat ik begrijp. Mijn vraag is; zijn er mensen die hetzelfde hebben (gehad) en zijn jullie daarna nog ziek geworden? Is de smaak en reuk terug gekomen? Er is nog weinig over te lezen dus ben opzoek naar ervarings verhalen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...