Ga naar inhoud

joostven

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

joostven's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Wij als dorp van 25.000 inwoners in de randstad hebben de afgelopen 6 maanden te maken gehad met 1 ziekenhuisopname afgelopen Augustus. Toch vallen we in de categorie zeer ernstig en zit alles hier ook op slot. Ik vind het maar raar. Eigenlijk is alleen de grote stad in deze provincie hofleverancier van ziekenhuisopnames. Mijn vraag is eigenlijk aan jullie, vinden jullie dat "we" uberhaupt wel naar de juiste hoofd indicator kijken met positieve besmettingen? Want hier wordt toch wel voornamelijk code rood/oranje op gebaseerd heb ik het idee. En zouden we niet veel beter een gerichtere aanpak kunnen hanteren en de brandhaarden (grote steden voornamelijk op dit moment) kunnen afsluiten zodat de rest gewoon doorkan?
 2. Oké, ik wist niet dat dat het idee is was. Ik denk dat bij drie dagen explosief oplopen dit wel zichtbaar zou moeten zijn..
 3. Rollende som aantal doden (7 dagen) op basis van datum van overlijden. Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken
 4. Mijn theorie is dat dit komt omdat de ziekte al veel langer speelt dan tot nu toe is gecommuniceerd,.. Ik denk dit omdat ik het zelf al in December gehad heb.
 5. RIVM meldt 93 nieuwe sterfgevallen, afvlakking nog niet zeker Er zijn 507 nieuwe coronapatiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat meldt het RIVM. Dat zijn minder nieuwe patiënten dan gisteren werd gemeld: toen ging het om 529 nieuwe patiënten. Het totaal aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen of opgenomen is geweest is 3.990. Volgens het RIVM blijkt uit de cijfers dat het virus zich minder snel aan het verspreiden is. De daling in het aantal ziekenhuisopnames lijkt er volgens het instituut op te duiden dat de maatregelen tegen het virus effect hebben. "Deze week zal duidelijk worden of er sprake is van een werkelijke afvlakking." Het dodental als gevolg van het coronavirus is gestegen met 93, meldt het RIVM. In totaal zijn nu, voor zover bekend, 864 mensen in Nederland overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat aantal ligt in werkelijkheid hoger, doordat alleen geteste patiënten worden meegerekend als ze overlijden aan de gevolgen van een besmetting. Het aantal nieuw gemelde besmettingen is 884. In totaal zijn er nu 11.750 besmettingsgevallen bekend. Doordat lang niet iedereen getest wordt, ligt het werkelijke aantal besmettingen hoger.
 6. Eens! Ik zelf zou er niet van op kijken - niet perse vanwege deze berekeningen - maar meer omdat ik het gevoel heb dat het corona virus nieuwe soort al veel langer speelt onder onze bevolking, misschien wel sinds november, zie mijn eerdere posts.
 7. @Japanology postte dit een paar dagen terug, ik zou er niet van opkijken als er.al.zoveel mensen het blijken te hebben gehad. Ik verwacht het zelfs.
 8. Ik dacht precies hetzelfde, dit is toch wel aardig een ding niet?
 9. Hi, Eigenlijk, probeer ik hier helemaal niets mee te vertellen ? Alleen de minister juist te citeren, die had het over JONGE kinderen ipv alle kinderen..
 10. Volgens mij werd er duidelijk benoemd JONGE kinderen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...