Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

tantebet

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over tantebet

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb dat farmaceutische bedrijf Ace in Zeewolde gebeld die het malaria middel chloroquine maken, ze vertelden mij dat er de laatste week veel gebeurd was, dat het middel opgenomen is in de RIVM richtlijnen en dat nu alle ziekenhuisapotheken in NL ermee bevoorraad worden. Ik heb geprobeerd een doosje op internet te kopen, maar denk niet dat het ooit aan zal komen en wie weet is het wel rattengif. Ik probeer het niet meer en hoop dat de jongens uit Zeewolde overuren draaien.
 2. Als ik van mijn werk kom veeg ik mijn schoenzolen af met een tissue met alcohol, gooi de tissue direct in de wc (misschien niet slim? En ga naar boven hang mijn jas in het washok, waar verder niemand komt :-) en hang mijn kleren daar ook of gooi ze in de wastrommel. Het blijft een zoektocht.
 3. Dankjewel Zoom. Ik zie nu dat er inderdaad disposable op staat, dus ik neem aan voor eenmalig gebruik. Maar als ik hem nu bv elke week een half uurtje gebruik voor de winkel en me netjes houd aan de op/ afzetprocedures en hem daarna in een schone zak bewaar kan hij dan bv 2 maanden mee? Ik heb er nl maar een paar en ze zijn momenteel niet meer leverbaar. Bedankt weer!
 4. Misschien raar maar zorgen dat je nu besmet wordt ipv later omdat nu de ziekehuizen nog niet vol liggen, maar dit veronderstelt dat je niet opnieuw besmet kan worden, maar dat schijnt niet zeker te zijn
 5. Waarschijnlijk domme vraag. Ik bezit nog een paar mondkappen FFP3 van het merk Tector, met ventiel. Het zijn vrij dikke mondkappen. Het wordt mij niet duidelijk hoe vaak ik die mag gebruiken, en hoe lang. Mijn doel is ze af en toe te gebruiken voor supermarktbezoek. Ik desinfecteer mijn handen voor en na het gebruik , probeer de voorkant niet aan te raken en doe hem dan gelijk terug in het zakje. Mijn vraag is hoe lang gaan ze mee? Vergeet ik dingen, moet ik steeds nieuwe opberg zakjes gebruiken? Kan ik ze reiniging in de zon bv? Doe ik meer schade dan goed door ze af en toe weer tegebruiken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...