Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Worldgonetoshit

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Worldgonetoshit

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi OBL-Rien, nog steeds optimistisch over "geen The Stand-taferelen"? Je lijkt me wel iemand met inzicht.
 2. Dankjewel OBL-Rien, Ik voel me weer iets rustiger. Al ben ik pas echt gerustgesteld als het allemaal weer onder controle is. Nu ga ik maar wat fruit eten voor mijn weerstand!
 3. Ja, mijn doemscenario is dat het Coronavirus zich verspreid, ziekenhuizen vol raken, er niet genoeg beademingsapparatuur is, waardoor mensen in eenzaamheid een nare dood sterven. Verpleegsters, dokters, virologen overlijden ook. De mensen die de groentes voor ons van het land halen ook. Lege supermarkten. Politie-agenten ook dood. Totale anarchie. (Ik heb de serie The walking dead gezien en andere films/series in dat genre). Verder ben ik bang voor een economische crisis die uit de coronacrisis voortvloeit.
 4. Dankjewel, Candyman. Probleem is dat ik geen prepper ben. Heb gewoon wat blikken bonen in tomatensaus gehaald laatst. Ik ben dus niet voorbereid op de collaps van de samenleving. En als dan de winkels ook nog gaan sluiten, kan ik geen survivalspullen meer kopen, maar ik zou sowieso niet weten waar te beginnen. Ik heb wel al jaren een SAS survival handboek in huis. Tijd om dat te gaan lezen, denk ik.
 5. Ja, ik vreesde al dat ik op het verkeerde forum zat voor deze vraag...
 6. Ik weet dat het bij preppers gaat om overleven, maar wat doe je als je het niet meer ziet zitten, omdat je ziek bent en de ziekenhuizen vol zijn en de samenleving is naar de haaien. Amerikanen hebben vaak een gun voor een snelle dood. Hoe doen we het hier in Nederland?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...