Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

CosmoZ

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over CosmoZ

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Oke duidelijk, ik keek denk teveel naar het % en dacht daarbij dus doe je er 10000 Testen zijn er 3000 besmettingen maar zo mag cq moet ik het niet zien.
 2. Hoi Allemaal, ik lees al een tijdje mee op dit forum maar besluit nu toch wel om iets te posten aangezien het rivm volgens mij niet zo goed bezig is: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/informatie-voor-professionals/virologische-dagstaten nu snap ik ook wel dat je maar zo weinig besmettingen hebt als je maar 1065 testen uitvoert gisteren. Maar van die 1065 zijn er wel 390 besmet (36,6%) dat vind ik een hoog percentage. En dat wordt volgens de virologische dagstaten bijna alleen maar hoger. of zie ik iets niet goed? groeten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...