Ga naar inhoud

B100

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

B100's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

28

Community reputatie

 1. Normaal worden er op dinsdag meer stergevallen gemeld door dat dan de cijfers van het weekend pas binnenkomen. Die dinsdag piek van vorige week is er gisteren al af gegaan (met sterke daling als gevolg) op de grafiek. Echter door tweede paasdag komt die piek in meldingen deze week op woensdag. Vandaar die die uptick. Meerdaagse trend ziet er nog steeds dalend uit, goed om te zien.
 2. Ja moet zeggen dat dat een erg goed en fijn grafiekje is. Bedankt voor het bijhouden van al die stats.
 3. Je hebt gelijk. Zie mijn aangepaste post met de tabel.
 4. Er wordt simpelweg langzaam aan meer getest. (Begin van de week nog 4200 testen, eind van deze week 5700 per dag) Dus het gevolg zal zijn een hoger aantal positieve testen. Dat is wat mij betreft niet schokkend. Als je morgen heel Nederland kan testen heb je mogelijk honderduizenden positieve testen. Terwijl er in de actuele situatie niks veranderd is. En zoals ook in de tabel te zien is, het percentage positief geteste blijft gelijk. Al zal dat ook nog kunnen gaan veranderen als er in de toekomst een andere populatie getest gaat worden. Nu zijn het voornamelijk zorgmedewerkers + patiënten die getest worden. Als dat straks redelijk willekeurig gekozen mensen worden zal dat ook de cijfers nog beïnvloeden.
 5. Sinds wanneer hebben mensen die asbest luiken ophalen verstand van virus infecties? Het moet niet gekker worden.
 6. Ze kijken naar het aantal nieuwe ziekenhuis opnames. Dat daalt/stabiliseert. Zie deze link: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus/data Het stijgend aantal doden kun je op dit moment nog niet veel aan aflezen. Het duurt een tijd voordat mensen overlijden dus die daling zal pas later inzetten. Het aantal besmetting is ook geen betrouwbaar cijfer omdat er niet iedere dag evenveel mensen getest worden. Het aantal nieuwe ziekenhuis opnames is volgens het RIVM op dit moment het beste cijfer om in de gaten te houden om te bepalen of de maatregelen effect hebben.
 7. Lijkt me niet heel ingewikkeld. Op bijvoorbeeld woensdag 25 maart is er 1 AH bezorgauto beschikbaar voor dorp X. Als 1 persoon dan voor 1000 euro besteld is die wagen vol. 1 klant blij. Met dit maximum kunnen er als je mijn voorbeeld doortrekt 4 mensen bestellen. 4 klanten blij. Dus helemaal niet zo'n gekke oplossing.
 8. Als het debat gereed is komt het als het goed is op https://debatgemist.tweedekamer.nl Het is nu ook nog bezig en live te volgen op http://www.politiek24.nl
 9. 3 besmetting in gemeente Drimmelen. https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/drie-gevallen-coronavirus-in-drimmelen~a5d2dcf0/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...