Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Spoetnik

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutraal

Over Spoetnik

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Begon met hoofdpijn, grauwe keel (lijkt op een zware kater en een pakje sigaretten op 1 avond) hoofdpijn bleef hangen zere keel eveneens. Ik had af en toe rillingen. Dit bleef aanhouden 2 dagen. Opeens zweten en niet goed voelen. Druk op de borst. Huisarts gebeld deze heeft mij verteld we testen niet maar we gaan er vanuit dat je het hebt.uitzieken. Daarna ging het slechter. Snachts wakker worden alsof je een pijpje achter in je keel hebt zitten. En het gevoel als of iemand boven op je borstkas hebt zitten. Dit gevoel ging weg en kwam ook weer terug. Heeft een dag of 5 geduurd. Het hoesten viel mee.2x het gevoel gehad dat ik elk moment om zo kunnen vallen.Ik heb echter geen koorts gehad. Temp. Schommelde wel heel erg. Al die tijd was ik ook erg moe. Totaal 2 weken thuis gezeten. Ps.je voelt aan je lichaam dat het geen griepje is.
 2. Kat krijgt COVID-19 via baasje (Belgiƫ) https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/27/kat-besmet-met-coronavirus-is-alleenstaand-geval-wat-nu-met-u/
 3. Zeewolde: https://www.telegraaf.nl/nieuws/631850731/politiebewaking-bij-medicijnfabrikant
 4. Ja zou ik gaan doen. Maar wat een info hier. Lees al best een tijd mee. Mooi om te zien wat er voor een info er allemaal naar boven komt. HULDE voor jullie!
 5. https://www.destentor.nl/dossier-coronavirus/corona-bij-inwoner-apeldoorn~aca2272a/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...