Ga naar inhoud

Conabonita

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Conabonita's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

18

Community reputatie

 1. Hoe kan het aantal besmettingen per 5000 tests hoger zijn dan 5000?
 2. In de rode lijn zitten ook Brabantse besmettingen bij?
 3. Dat gaan we natuurlijk volgens deze grafieken wel halen. Aangezien circa 80% van de besmettingen niet gemeld en geverifieerd worden omdat ze gewoonweg niet testen. Ik vind de cijfers niet betrouwbaar genoeg om conclusies uit te trekken.
 4. https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/medewerker-ggd-west-brabant-besmet-met-coronavirus~ac8b7388/ BREDA - Een medewerker van de GGD West-Brabant is besmet geraakt met het coronavirus. De medewerker zit in thuisisolatie. Dat meldt de GGD zaterdagochtend.
 5. In Breda hebben we ook een leeg ziekenhuis...Die willen ze niet gebruiken
 6. https://mobile.twitter.com/ADnl/status/1238166162615218176 https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/live-alweer-coronadode-in-amphia-ziekenhuis-holland-casino-sluit-alle-vestigingen~a26b4b4e/ Het aantal coronapatiƫnten in het Amphia ziekenhuis in Breda neemt zo snel toe dat het ziekenhuis rekening houdt met een scenario waarbij de intensive care over een paar dagen al vol ligt. Vandaag bezweek een tweede patient aan de besmetting door het virus in het Amphia. Het gaat om een oudere inwoner uit de gemeente Zundert.
 7. Zesde dode vandaag. De NS gaat spitstreinen schrappen. Ik dacht dat het juist de bedoeling was om gespreidt te reizen? Maar de NS gaat nu minder treinen in de spits inzetten omdat mensen gespreidt gaan reizen? Dan heb je nog steeds evenveel personen in 1 trein. Logica ontbreekt mij hier even.
 8. Dat is toch geen paniek. Bij paniek denk ik aan mensen die niet meer weten wat ze moeten doen. Dit lijken mij echter prima initiatieven zonder dat het de maatschappij ontwricht
 9. https://www.bndestem.nl/brabant/vijfde-coronadode-nederland-is-inwoner-etten-leur-overleden-in-ziekenhuis-breda~a3a33687/ Extra gegevens over de overleden persoon
 10. 68-Jaar, onderliggende longklachten. Man. Verzorgingstehuis in Etten-Leur overgeplaatst naar Breda in strikte isolatie. Zondag geconstateerd. Zoon was in Rome geweest en zo vader aangestoken. Ik weet dit via-via, heb dus geen bronvermelding helaas
 11. Ik had gelijk dit grafiekje in mijn hoofd toen ik de actuele informatie zag
 12. Ze zijn er in Duitsland in ieder geval eerlijk over.
 13. Ik ben benieuwd naar het aantal besmettingen vandaag. Volgens mij is er op Zondag nauwelijks getest/data doorgegeven waardoor het gisteren tamelijk mee leek te vallen. Daarnaast merk ik ook dat er heel erg rustig om wordt gegaan met het testen van ''verdachten'' en er dus veel meer besmette en zieke mensen rondlopen dan dat de cijfers ons doen geloven.
 14. Wat ik hier uit opmaak is dat je pas vanaf dag 5 echt koorts heb. Dan ben je dus al minstens 4 dagen andere aan het besmetten wanneer je je houdt aan de richtlijnen van het RIVM?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...