Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

groeneTheepot

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

13 Goed

Over groeneTheepot

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Dag allen, Vorige week heb ik een coronavirus kaart gemaakt. Om zelf beter inzicht te krijgen in de verspreiding heb ik de "confirmed" cases over tijd op een kaart gezet. Het gebruikt dezelfde data als veel van die andere kaarten, namelijk de Johns Hopkins dataset. Met dus de toevoeging om de virus kaart door te tijd te bekijken. Hopelijk hebben jullie iets aan dit dashboard: https://coronavirus.dreamonward.com/ . En misschien interessant, wekelijks maak ik nu ook een filmpje:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...