Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Zwijgrecht

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

25 Uitstekend

Over Zwijgrecht

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben er nog en lees dagelijks mee. Ik "lurk" veelal totdat ik iets zinnings heb toe te voegen. Ik werk gelukkig vanuit huis nu (sinds twee weken) en ben zeer voorzichtig. Doorgaans ben ik graag op mezelf en thuis dus daar heb ik weinig problemen mee. Het enige waar ik wel van geschrokken ben zijn de berichten over mensen met overgewicht op de IC aangezien ik zelf ook ernstig overgewicht heb. Ik woon gelukkig in een van de Noordelijke provincies waar alles nog vrij goed gaat. Als ik boodschappen moet doen, doe ik dat 's ochtend om 08:00 en doe daarbij wel nitril handschoenen aan zodra ik de s
 2. Ik snap werkelijk waar niet dat alle kranten, nieuwsverslagen op TV de getallen uit China gewoon doodleuk publiceren zonder enige vorm van disclaimer. Wat is dit voor een onzin? Wie gelooft dit nou? Om boos van te worden.
 3. Drenthe laat ook een flinke stijging zien (procentueel gezien) https://www.ggddrenthe.nl/over-de-ggd/actueel/nieuwsbericht/?tx_ttnews[year]=2020&tx_ttnews[month]=03&tx_ttnews[tt_news]=404&cHash=38840a6ad8351c94ec22880982a10531 11:00 uur Op dit moment zijn in Drenthe 24 besmettingen met het coronavirus vastgesteld: · Gemeente Assen: 1 · Gemeente Tynaarlo: 3 · Gemeente De Wolden: 1 · Gemeente Noordenveld: 1 · Gemeente Hoogeveen: 3 · Gemeente Emmen: 3 · Gemeente Coevorden: 12
 4. Helaas niet. Maar ik worstel al meer dan 15 jaar met mijn overgewicht. Ik heb ook al een maagverkleining gehad en ben daardoor wel veel afgevallen maar daarna ook weer aangekomen. Ik heb het overgrote deel van mijn leven wel terug, zoals een goede stabiele voltijdbaan in vast dienstverband, maar ik heb nog steeds ernstig overgewicht. Ik heb geen grote woning maar wellicht zou ik een crosstrainer kunnen aanschaffen voor in de slaapkamer. Ik probeer wel zo vaak mogelijk te wandelen minimaal 30 minuten per dag (vandaag nog 40 minuten) en ook op de fiets naar werk (40 minuten enkele reis). Maar o
 5. Ik begin toch wel behoorlijk bang te worden om het virus te krijgen. Enkele weken geleden maakte ik mij zorgen over de economische gevolgen maar nu ook over het virus zelf. Ik ben halverwege 30 maar heb helaas ernstig overgewicht wat volgens mij een groot risico is. Ik zou er niet aan moet denken om op de intensive care te belanden aan de beademing.
 6. Waarom moeten mensen op hun buik liggen als ze aan de beademing moeten?
 7. Ik heb gelezen dat Nederlands slechts 6,4 critical care beds heeft per 100.000 en dat Italie er meer dan 15 heeft per 100.000. Klopt deze informatie? Zo ja, dat zal toch tot ergere situaties leiden hier in NL.
 8. Maar staat tegenover dat Nederland een population density heeft van 521 per km2 en Denemarken slechts 135 per km2.
 9. Ik sluit de dag af met een luchtige gedachte: nu Noord-Italië een maand lang op slot gaat, hoe druk zullen de verloskundigen het krijgen in December?
 10. Dit is een interessante reactie van een chirurg in Italie, behoorlijk schokkend, en ik vergat even dat ze al ruim twee weken bezig zijn daar. https://www.reddit.com/r/medicine/comments/ff8hns/testimony_of_a_surgeon_working_in_bergamo_in_the/
 11. Ik ben ongeveer 5 weken geleden begonnen met extra boodschappen inslaan dus dat is allemaal voor elkaar. Ik heb het nu specifiek voor zelfmedicatie in geval van overbelasting van het zorgsysteem.
 12. Ik heb een speciale multivitaminen die ik eenmaal per dag moet nemen als gevolg van een operatie en drie jaar geleden heb gehad en daar zit o.a. Vitamine C en D3 in met respectievelijk 100% en 150% van de ADH. Zuurstofflessen vind ik persoonlijk wat te ver gaan maar een saturatiemeter lijkt me nog wel iets. Is dit een goede? https://www.ehbo-koffer.nl/product/saturatiemeter/ Wat bedoel je met "thuiszorgmedicatie"?
 13. Ik ben benieuwd welke voorbereidingen je kunt treffen in het geval dat je besmet wordt met het virus en de situatie verergert zoals nu in Noord-Italië het geval is. Ziekenhuizen overbelast en regio op slot. Wat kun je in huis halen om thuis de symptomen te bestrijden en genezing te bevorderen? Ik heb het dus over dingen die je bij de drogist (of andere winkels) kunt kopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...