Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

DjangoB

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

18 Goed

Over DjangoB

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Het RIVM wil ook herd immunity.... Ik vind het raar dat geen verslaggever daarover vragen stelt...
 2. Ik vind dit toch wel een opvallende melding: https://www.bd.nl/dossier-coronavirus/noodverordening-afgekondigd-in-brabant-activiteiten-met-meer-dan-100-personen-zijn-strafbaar~a3150029/
 3. Dat is wel heel stellig wat je zegt. 4% van de mensen met het coronavirus hebben "nose congestion". Een verstopte neus, maar ook een loopneus valt hieronder.
 4. Dit maakt mij nieuwsgierig wat er te gebeuren staat qua nieuwe maatregelen ?
 5. Heb het zelf niet gezien, maar sta toch wel een beetje te kijken van deze uitspraak en hoeveel gevallen er zouden zijn.
 6. Het klopt dat er waarschijnlijk meer besmette gevallen zijn, maar die trendlijn gaat uit van bevestigde gevallen. Net zoals de lijnen uit het buitenland
 7. Naar mijn idee komt dat door onze cultuur, maar ook door de berichtgeving van de media en het RIVM. Het overgrote deel van het volk heeft geen idee hoe ernstig het allemaal is. Ze snappen de noodzaak niet.
 8. Een vriendin van mij werkt bij het openbaar ministerie in Den Bosch en is verkouden. Ondanks het advies voor Brabant van het RIVM mag zij van haar teamleider gewoon komen werken! Echt belachelijk.
 9. Wuhan ging op 23 januari in lockdown, toen er op 22 januari 571 besmettingen en 17 doden waren gevallen. Wanneer in Nederland!!?? Kunnen ze beter nu mee beginnen mijn inziens wil je nog enigzins een beetje controle houden.
 10. Hier ben ik ook erg benieuwd naar. Lees er verschillende dingen over. Het helpt in ieder geval tegen je weerstand..
 11. "De andere vier zijn volgens Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de Veiligheidsregio een vrouw uit Ewijk (gemeente Beuningen), een man uit Geldermalsen (gemeente West Betuwe) en een man uit Beneden-Leeuwen (gemeente West Maas en Waal) die allemaal in Noord-Italië zijn geweest." Staan deze er al bij? https://www.gelderlander.nl/nijmegen/nijmeegse-met-coronavirus-in-radboudumc-vier-nieuwe-besmettingen-in-gelderland-zuid~afcef340/
 12. <mod>premiumartikelen kunnen alsnog bekeken worden in een andere browser of in een gastvenster, hele artikelen plaatsen kan copyright problemen geven. daarom heb ik de afbeeldingen verwijderd</mod>
 13. @Bunkerprepper moet deze ook niet opgenomen worden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...