Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

020area

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutraal

Over 020area

 • Titel
  Jr. prepper
 1. OLVG-app meet groei corona: bijna 3000 officieuze besmettingen in Amsterdam https://www.ad.nl/amsterdam/olvg-app-meet-groei-corona-bijna-3000-officieuze-besmettingen-in-amsterdam~a9931b29/ ik lees al geruime tijd mee, dank voor alle informatie. Ik kwam dit artikel tegen op het ad over een app die het love voor de regio Amsterdam heeft en waarbij er in Amsterdam sprake zou zijn van 3000 officieuze besmettingen.
 2. Ik heb vandaag van de voetbalvereniging van een van mijn kinderen bericht ontvangen dat een van de jongste voetballertjes besmet is. Kan helaas de afbeeldingen niet invoegen. Betreft sv Ouderkerk uit Ouderkerk aan de Amstel. Mogelijk zijn het er meer. Als ik meer hoor of een link heb zal ik het melden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...