Ga naar inhoud

Cpre

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cpre's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

56

Community reputatie

 1. Telkens ook weer het achterlijke argument dat het beter is om je handen te wassen dan een mondkapje te dragen. Net alsof dat niet allebei kan?
 2. Welk 'complot' van de overheid zou er bij gebaat zijn om het land in lock down te plaatsen? Gewoon doen wat je gevraagd wordt, en als er een lock down komt netjes binnen blijven.
 3. ICH BIN CPRE. Welke account ga je nu verder Vigilante/Japanology?
 4. Voor die €1000,- die we nog van hem zouden krijgen ?
 5. Vandaag stukjes gezien van die schertsvertoning van de NOS die ze nog steeds feiten en fabels noemen. Die Sjaak de Gouw van de GGD blijft gewoon beweren dat er geen sprake is van asymptomatische verspreiding. HOE KAN DIT WAAR ZIJN!?
 6. Ik had de verwachting dat ze vandaag met wat serieuzere maatregelen komen na het debat. Maar als je dan dat bericht van Van Dissel ziet is het hopen dat ze de poule van 'experts' die belangrijk advies geven eens laten rouleren.
 7. De Verenigde Staten gaan gedurende 30 dagen dicht voor Europa (uitzondering voor VK) Bron: CNN Heel serieuze maatregel.
 8. Ben benieuwd of deze figuren nog op TV komen zodra het helemaal uit de klauwen gaat lopen. Dat werken ze nu gewoon in de hand.
 9. Alle winkels behalve supermarkten en apotheken dicht in Italië, die zetten wel flinke stappen zeg.
 10. Correctie: 516 op dit moment (bron: BNO), dus nog 13 en dan gaat het hier ook misschien gebeuren? ?
 11. Ik heb wel hele filmpje bekeken en is inderdaad een must watch! Over de scholen; begin dan in ieder geval met middelbare scholen en universiteiten waar mensen gewoon voor zichzelf kunnen zorgen.
 12. Erg goede vragen inderdaad. Van Dissel trekt meteen de cijfers van Italië in twijfel omdat ze er Europees (bij ECDC) pas 2 hebben gemeld, maar hij ziet wel de problemen die er zijn ? Tjongejonge
 13. Haha en daarna nog ff lekker de nek beetpakken
 14. Die uitleg van Van Dissel wat nou telde als ziek zijn was toch op geen enkele manier verduidelijkend?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...