Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vigilant

Lid
 • Aantal items

  205
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Vigilant won de laatste dag op 15 maart 2020

Vigilant had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

351 Uitstekend

Over Vigilant

 • Titel
  Survivor

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Daarnaast mensen ga ik nu mijn echte identiteit prijsgeven, ook omdat sommigen het al doorhadden. Ik zat in eerste instantie van zowel een privé-account als zakelijk account te posten, maar het is te veel gedoe en ik ging op mijn zakelijke account sowieso al veel te veel mijn eigen mening spuien. Dus geef me een keiharde draai om de oren omdat ik op dit forum twee identiteiten heb gebruikt (dit heb ik trouwens meteen gemeld bij Luke - beheerder), maar weet dat het was omdat ik mogelijke klanten op dit forum niet wilde confronteren met mijn persoonlijke mening. Nu ben ik daar niet meer bang voo
 2. Dank je wel! Dan gaan we waarschijnlijk overlappingen krijgen met andere gegevens (scholen sluiten, etc.), maar op verzoek kan ik heel makkelijk een aparte grafiek maken met alleen een bepaald aantal landen. Dat gaat echt heel makkelijk, dus aarzel niet om zo'n verzoek in te dienen: ik wil alleen Iran en China zien, bijvoorbeeld.
 3. Niet binnen NL, maar je mag het WHO hieraan toevoegen, want Nederland heeft gisteren van het WHO op zijn donder gekregen.
 4. De nieuwste cijfers van Hopkins: De "mortaliteit" (aantal overleden personen ten opzichte van aantal genezen verklaarde personen) blijft onverminderd hoog in Nederland, Frankrijk, Amerika, België en Zwitserland. In Italië blijft dit getal stabiel. In Spanje lijkt sprake te zijn van een hele lichte daling, maar dit kan tijdelijk zijn. De mortaliteit gaat nu ook in Duitsland sterk omhoog, in gelijke tred met die in Japan en Iran. De enige landen waarin de mortaliteit continu blijft dalen zijn Zuid-Korea (testen, testen, testen), China (totale lockdown) en Singapore (zeer hoog opsporingsperc
 5. We lopen nog steeds precies 10 dagen achter op Italië. Bij een gelijke mortaliteit zou dat neerkomen op 350-400 doden per dag.
 6. Nieuwste cijfers RIVM. De stijging gaat onverminderd door en lijkt vanwege het nieuwe beleid van groepsimmuniteit zelfs een bewuste keuze te zijn van de regering. Het aantal doden loopt exponentieel op.
 7. En Italië is nog steeds Nederland over tien dagen:
 8. De nieuwste cijfers van Hopkins Nederland heeft samen met Frankrijk, Amerika, België en Duitsland de hoogste "mortaliteit" ter wereld, nog ver boven die van Iran. De mortaliteit in Italië lijkt te zijn gestabiliseerd. Die van Zuid-Korea is spectaculair afgenomen. Ook in China is de mortaliteit nog steeds dalende: al drie weken en constant. Het relatieve aantal besmettingen neemt nog steeds exponentieel toe in Italië, waar de situatie volledig is ontspoord. Daaronder volgen nog steeds Zwitserland (geen nieuwe cijfers aangeleverd) en Spanje (waar de situatie ook volledig
 9. Rutte moet per direct worden afgezet. Even 100.000 man uitmoorden om een groepsimmuniteit te bereiken die allesbehalve zeker is. Deze man is een gevaar voor de mensheid en het volk moet tegen hem in bescherming worden genomen. Niemand had het over scenario 4: complete lockdown totdat we een wondermiddel hebben gevonden. Dat móet je een kans geven, in ieder geval een jaar.
 10. Ik ben geen arts, maar ik heb diverse malen gehoord dat dat inderdaad het probleem is.
 11. Dat is in ieder geval waarschijnlijk wat Macron vanavond gaat afkondigen voor Frankrijk.
 12. Incubatie, niet-tijdige maatregelen of een beetje van allebei. Onmogelijk vast te stellen. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen. Maar wie ben ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...