Ga naar inhoud

Sam

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sam's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

71

Community reputatie

 1. Op Rijksoverheid.nl staat letterlijk: "Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijdt sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren." Ze gebruiken hierin nu "of" en geen opsomming van klachten dus ja als je dit letterlijk neemt, zou ik zeggen dan moet je thuis blijven toch?
 2. terechte opmerking! Vroeger vond ik 30 oud.... Nu noem ik iemand van 50+ ouder (niet onaardig naar de 50+ers natuurlijk) Mijn oma was 98, dat was echt wel oud. Maar zij zei heel vaak, "ik moet geen rollator want dan lijk ik net een oud wijf......" Dus ja, terecht.
 3. https://www.nu.nl/coronavirus/6036826/trump-legt-al-het-personenverkeer-van-europa-naar-de-vs-voor-30-dagen-stil.html Staat inmiddels ook op nu.nl. En eerlijk, hij heeft wat mij betreft gelijk ook.
 4. Stonden wel quote tekens maar heb ook mijn tekst iets aangepast ?
 5. Dat laatste was mijn sarcasme ? Hij heeft gezegd; "Iedereen die tegenover u zit te snotteren, heeft de griep. De vraag is: wilt u de griep krijgen? Het coronavirus is uitgesloten." Niet minder dom natuurlijk ?‍♀️
 6. Ja maar deze man is geniaal! #sarcasme "Het is niet zo dat het virus vrij rondwaart," zegt De Gouw. Je kan volgens hem dan ook prima doen wat je anders doet, zoals het openbaar vervoer nemen. "Er is een aantal patiënten en die kennen we. Die zullen niet snel in de trein gaan zitten." "Volgens hem zijn ook de contacten van deze patiënten in beeld en monitoren zij dagelijks hun gezondheid. "Iedereen die tegenover u zit te snotteren, heeft de griep. De vraag is: wilt u de griep krijgen? Het coronavirus is uitgesloten." https://www.nporadio1.nl/gezondheid/22203-corona-vragen-wel-of-niet-naar-school-en-pak-je-de-trein Dus gewoon doen wat je altijd doet volgens deze wijze man net als ik heeft corona blijkbaar ook een hekel aan het OV als ik hem moet geloven..... griep daarentegen niet. "Uitgesloten" als het allemaal niet zo serieus zou zijn zou je bijna de humor van deze uitspraken in kunnen zien. En hij is vast eerder gedeeld maar irriteerde mezelf er al eerder aan en precies wat @f150ook zegt steeds meer desinformatie.
 7. Dankjewel voor al je linkjes en info! En sorry voor de late reactie. - 2 inwoners Leidschendam-Voorburg staan erin - echtpaar Schoonhoven staan er ook in zag ik - 2 medewerkers kinderdagverblijf staan er wel in, de totalen kloppen (het artikel verwijst naar het totaal aantal in de regio) - de docent zullen wij als regio noteren met onbekende woonplaats, zodra hier iets over naar voren komt waar de docent wel woont kunnen we dit aanpassen
 8. @tinnegoed In onze regio (Haaglanden) is het vooralsnog relatief rustig, ik verwacht niet dat dit heel lang duurt maar ik wil voorlopig best helpen in een van de regio's waar het nu druk is en iemand het alleen moet doen. Hoor graag wie het hardst hulp nodig heeft.
 9. Als het in Egypte wel snel verspreid zou dat doen vermoeden dat klimaat toch geen factor is? En voor Afrika zou een mogelijkheid kunnen zijn dat de bevolkingsdichtheid in veel gebieden relatief laag is? Als we straks pieken zien in de dichtbevolkte gebieden zou dat wellicht een factor kunnen zijn
 10. Ga ik er gelijk bij zetten, thanks! @VR16 sorry is natuurlijk eigenlijk jouw regio Krimpenwaard. Maar staat erbij ?
 11. Dit weekend 2 corona patienten overleden Zie tweet op nu.nl
 12. @VR07 en VR08 Bron: nu.nl "De gemeentelijke gezondheidsregio's (GGD's) van Gelderland-Zuid en Gelderland-Midden melden dat in de provincie ten minste zes nieuwe besmettingen zijn vastgesteld. In Oosterbeek blijkt een gezin met twee kinderen besmet te zijn geraakt. Zij waren recentelijk op vakantie geweest in Noord-Italië en zaten al in preventieve thuisisolatie, omdat zij waren aangemerkt als risicocontact, aldus de GGD. In Arnhem is de partner van een al besmette patiënt positief getest op het coronavirus. Ten slotte zijn in Ewijk twee familieleden van een eerder vastgestelde coronapatiënt besmet geraakt. De GGD heeft een contactonderzoek opgestart. In totaal telt Gelderland-Zuid nu elf besmettingen, en Gelderland-Midden negen. Binnen Nederland zijn zondag tot dusver dertien nieuwe besmettingen gemeld, waardoor het aantal sowieso zou moeten oplopen tot 201. Echter is niet duidelijk of de nieuwe patiënten al zijn meegenomen in het laatste overzicht van het RIVM."
 13. Dankjewel voor je feedback over jouw regio. Is ook geen commentaar, maar zou zonde zijn als juist wij achter zouden lopen tov RIVM toch ?
 14. Hi allemaal, Naar aanleiding van de update van het RIVM heb ik hun overzicht naast ons overzicht gehouden. De verschillen heb ik eruit gefilterd zodat we onze data zouden kunnen updaten. De eerste kolom met getallen zijn de meldingen van het RIVM 7 maart 2020. De tweede kolom zijn het aantal meldingen welke wij op dit moment volgens mij hebben staan. Voorbeeld; RIVM meldt 13 besmettingen in Houten, wij hebben er op dit moment volgens mij 9. Gemeentes waar bij ons niets van bekend is zijn oranje. Gemeentes waarbij enkel de aantallen afwijken zijn blauw. Het lastige is allen dat we ze enkel met deze data niet kunnen specificeren (geslacht/leeftijd/etc). De VR nummers heb ik er nog niet bij, sorry hiervoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...