Ga naar inhoud

Mr.Mokum

Lid
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amsterdam
 • Beroep
  iets met kompjoeters

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mr.Mokum's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

130

Community reputatie

 1. Heel Italië (een beetje) in quarantaine... Bron: https://www.rte.ie/news/coronavirus/2020/0309/1121034-coronavirus-world/
 2. Thanks. Daar had ik inderdaad overheen gelezen (domme ikke). Mijn post is reeds aangepast.
 3. Wet gelezen.... In de wet staat niet omschreven wat "hamsteren" inhoudt. Er wordt alleen naar hamsteren verwezen in de titel en in artikel 12: "Deze wet kan worden aangehaald als "Hamsterwet"." Zo te lezen treedt een verbod pas in werking na een koninklijk besluit, en moet er dan meteen een wetsvoorstel voor ingediend worden. (maar goed, ik ben geen jurist) === edit. herstel: in artikel 3 wordt wel naar hamsteren verwezen. zie ook post van @Ronald7 hieronder. (bangs head against wall)
 4. Ach ja, dan ben ik toch lekker "asociaal". Ik ben wel erger genoemd voor zelfstandig denken.
 5. Jeetje wat vervelend voor je dat je tas met medicijnen op de terugweg is gestolen. Nu moet je nog een keer naar de apotheek om nieuwe te halen.
 6. Zo te lezen heb ik dus niks zinnigs gemist, door niet naar die persconferentie te kijken. Italië trouwens +97 doden, totaal nu 463. (Bron: italiaanse website)
 7. Mocht je er terugkoppeling op krijgen, dan lees ik dat graag. Houd ons dus op de hoogte!
 8. Wat je als maatschappij ook kunt doen, is de verspreiding van het virus trachten te vertragen. Hopelijk voorkom je op die manier een stormloop op medische voorzieningen.
 9. Ik vrees toch echt dat het getal slechts betekent dat GeenStijl dat aantal bezoekers heeft gehad, sinds de kaart online is. Elke keer als GS wordt bezocht, wordt namelijk automatisch de kaart geladen.
 10. Is dit de kaart die op GeenStijl staat? Dan wordt deze namelijk voor elke bezoeker van die website geladen.
 11. Thx. Ik vroeg me al af waar Diemen was gebleven. Die stond inderdaad eerder niet op de lijst van het RIVM.
 12. Het enige wat het RIVM lijkt te doen is reactief achter de feiten aanlopen. Ik heb zo nog niet op actief handelen kunnen betrappen, laat staan pro-actief handelen. Goed voorbeeld zijn de Groningse studenten, die eigenlijk allemaal in quarantaine geplaatst zouden moeten zijn, en allemaal getest zouden moeten worden. En zo zijn er meer voorbeelden van slap of niet handelen. Ze laten op deze manier vanaf begin de boel uit de hand lopen. Of dat komt door onwetendheid, of dat het bewust is (al dan niet onder druk van "boven"), laat ik in het midden.
 13. Sorry, ik zou je graag gerust willen stellen. Echter deel ik je conclusie. Dit is ook waarom het in Wuhan/Hubei zo uit de hand is gelopen: een gigantische vraag naar medische zorg, die het systeem niet meer aan kon. En toen werden er ook nog artsen en verplegers ziek, waardoor het aanbod afnam. Dit zien we nu dus in Italië gebeuren.
 14. @DjangoB @OBL-Rien @loftprep Voor wat betreft de symptomen... 4,8% heeft dus wel een "snotneus" Bron: Report of the WHO-China Joint Mission on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)
 15. Voor wat betreft Facebook... Een significant deel van de advertenties waarop ik word getrakteerd, komt van diverse overheden (gemeente, rijk, provincie, waterschap). En wie betaalt, bepaalt. Overigens is deze website een goed voorbeeld van een factchecker, met hoe we hier de besmettingen in Nederland monitoren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...