Ga naar inhoud

Sharon Addams

Lid
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sharon Addams's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

52

Community reputatie

 1. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/263981/haarlemmer-aris-dijksman-overleden-aan-gevolgen-van-corona 18 maart 2020, 12.48 uur HAARLEM - Beroemd was hij in de Haarlemse sportwereld, de gisteren op 83-jarige leeftijd aan corona overleden Aris Dijksman. De koninklijk onderscheiden Dijksman stond onder meer aan de basis van de oprichting van de Kunstijsbaan in Haarlem. Hij was nog steeds actief voor IJsclub Haarlem en omstreken. Hij is ook bestuurlijk actief geweest in het gewest Noord-Holland/Utrecht. In totaal zette hij zich meer dan veertig jaar in voor de schaatssport. Hij was volgens zijn familie de eerste patiënt met corona die in het Spaarne Gasthuis was opgenomen. Mogelijk is hij de eerste in Haarlem die aan de gevolgen van corona overleed.
 2. Tnx Vandaar....dat ze naar twee besmettingen zijn gegaan. P460
 3. Tnx P353 die niet helemaal helder in de meldingen naar voren kwam, een oudje uit het verpleeghuis die vanuit isolatie daar naar ziekenhuis in Eindhoven ging.
 4. Misschien wil je helpen? Ik ben gister van 20:30 - 2:30 bezig geweest om Brabant te updaten, omdat daar geen coordinatoren zijn. Daarnaast zijn ze achter de schermen bezit met updates... Asjeblieft even geduld. We zijn met z'n allen dag en nacht bezig om dit voor elkaar te krijgen (Vrijwillig) Peaaccee
 5. @JohninNL Heb ik voor je gedaan ? P528 tot P536 Kan jij in de gaten houden waar ze nu werkelijk wonen (Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Aalsmeer?) er staat nu "alleen Amsterdam-Amstelland"
 6. ZOOOOOOOOOOOOOOOO Het is 2:47, Ik ga slapen Ik heb ruim 250 meldingen toegevoegd. BRABANT is bijgewerkt ? Ik heb hier en daar nog wel wat vraagtekens. Kan bijvoorbeeld weinig meldingen vinden van het verloop uit Tilburg, Hilvarenbeek, Gemert-Bakel, en de 2e uit Zundert Ook nog wat doden (7 nu in de sheet) en genezen bijgewerkt Welterusten, of anders goedemorgen!
 7. Allemaal toegevoegd nu en beetje uitgezocht zijn twee zorgcentra met oudjes https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200313_00151821/geen-bezoek-meer-in-verpleeghuizen-zuyderland In twee van de verpleeghuizen van Zuyderland, Hoogstaete in Sittard en Glana in Geleen, is bij bewoners corona vastgesteld. Bij Hoogstaete zijn inmiddels 22 bewoners besmet geraakt, van wie er twee zijn overleden. Drie bewoners liggen in het ziekenhuis. Bij Glana is één bewoonster besmet. De testresultaten van 28 medebewoners zijn nog niet binnen. Bij drie andere locaties van Zuyderland zijn bewoners die ziekteverschijnselen vertonen getest, het vermoeden is dat ook hier corona het verpleeghuis is binnengekomen.
 8. Dank! Ik zag dat Limburg Noord nog zonder Task Force Coordinator zit, dus heb deze toegevoegd
 9. Ik denk dat dit de tweede man uit Langedijk is die een dag eerder is gemeld. Maar kan nergens crosscheck doen.
 10. Ik ga vanavond weer aan de gang. Maar er is zeker hulp nodig om het bij het houden. in 'mijn' gebied is het goed te doen, dus ik probeer andere gebieden ook een beetje te helpen. Maar ik denk hetzelfde, wil niemand voor het hoofd stoten hoor.
 11. Ik kan bij deze niet vinden of deze onder de 16 nieuwe bestemmingen van limburg vallen https://limburg24.nl/rivm-16-nieuwe-besmettingen-met-coronavirus-in-limburg/ Deze zijn allemaal wel al toegevoegd Het ziekenhuis in in Venray.
 12. https://breda.nieuws.nl/nieuws/243652/vijfde-coronadode-nederland-overleden-in-amphia-ziekenhuis-breda Een inwoonster uit Etten-Leur is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De 68-jarige vrouw is overleden in het Amphia ziekenhuis in Breda. Ze had een kwetsbare gezondheid en het coronavirus werd haar fataal. Het slachtoffer in Etten-Leur is in Brabant de derde coronadode na twee slachtoffers in Goirle en Uden. Ook overleden een 82-jarige man uit het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard/Geleen en een en 86-jarige persoon uit het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. ik zag dat dat P208 was, deze heb ik bijgewerkt
 13. @Jellyfish Ik benoem je tot meester melder! Ik kan het allemaal niet meer bijbenen hoor ? Net toegevoegd: Velsen, Amsterdam, Westerhoven, Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Tilburg, Drachten, Er staan nog veel meldingen hierin die nog niet bekeken (ingevoerd) Roosendaal, Drimmelen... Edit: Roosedaal en Drimmelen heb ik nu toegevoegd
 14. Amsterdam https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/coronavirus/ 11 maart 2020 16:33, 6 nieuwe besmettingen In de regio Amsterdam-Amstelland zijn er vandaag 6 besmettingen met het coronavirus bijgekomen. Het totaal aantal positief geteste personen in de regio Amsterdam komt hiermee op 16. Dit is een correctie op het vandaag eerder gemelde getal 17. 1 persoon blijkt wel in de regio te zijn getest, maar woont niet in de regio. Van 3 positief geteste personen zijn alle contacten in kaart gebracht. Het gaat om inwoners van Amsterdam. Van de andere 3 personen delen we de woonplaats niet omdat het contactonderzoek nog loopt. De testresultaten komen verspreid over de dag binnen. 1 keer per dag geven we de laatste stand van zaken. https://www.amstelveenz.nl/nieuws/aantal-corona-besmettingen-in-amstelveen-blijft-gelijk-2.html Amstelveen – Het aantal Amstelveners bij wie het Coronavirus is vastgesteld blijft staan op 2, zo blijkt uit een update van het RIVM (woensdagmiddag 11 maart 2020, 14.10 uur). Een van de besmette personen uit regio Amsterdam blijkt een ouder van een kind die op het Amstelveen College zit. De ouder is na de besmetting niet op het Amstelveen College geweest en heeft geen leerlingen of medewerkers kunnen besmetten op de school, zo stelt de GGD in een brief aan de ouders. De overige familieleden zijn niet ziek en niet besmettelijk, zo stelt de GGD eveneens. De ouder zit in thuisisolatie en de familieleden blijven voor de zekerheid thuis. De school blijft gewoon open en de GGD ziet geen aanleiding voor verdere maatregelen. Samenvatting van de burgemeester. https://www.at5.nl/artikelen/200563/halsema-zeventien-coronabesmettingen-in-de-regio 11 maart 2020, 15.20 uur Volgens het RIVM gaat het om twee besmettingen in Aalsmeer, twee besmettingen in Amstelveen, acht besmettingen in Amsterdam en twee besmettingen in Diemen. Van de andere drie besmettingen in de regio is op de website van het instituut nog niet te zien waar die zijn. Volgens de gemeente komt dat omdat de cijfers van het RIVM mogelijk achterlopen.
 15. Hi, Update van VR12: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200311_99737683/ook-inwoner-velsen-heeft-het-coronavirus-burgemeester-dales-ziet-geen-reden-tot-ongerustheid Een inwoner van de gemeente Velsen is getest op het coronavirus. Het gaat om de eerste inwoner die dit virus heeft opgelopen. De inwoner die het virus tijdens een vakantie in Noord-Italië opliep zit in thuisisolatie en maakt het naar omstandigheden goed. De GGD neemt de nodige maatregelen. Er wordt onder meer onderzocht met wie deze persoon recent in contact is geweest. Ik zoek nog naar een tweede bron, maar voeg deze alvast toe. Lukt het met het bijhouden iedereen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...