Ga naar inhoud

ullie13

Lid
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ullie13's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

28

Community reputatie

 1. Zou je enkele voorbeelden kunnen geven van enkele betere alternatieve voor MSM kanalen?
 2. De oplossing is enkele dagen gekoeld houdbaar schreef vheeswijk. Dus maak ik elke 3 à 4 dagen een nieuwe oplossing. Ik maak telkens 500ml, die ik dan volledig opgebruik en telkens bewaar in de ijskast.
 3. Jammer om te lezen dat waterstof peroxide schadelijk kan zijn. Ik had het op het forum ontdekt en op het internet veel positiefs over gelezen. Maar u schrijft het tegendeel. Wat denkt u van colloïdaal zilver?
 4. Wij spuiten bij thuiskomst de zolen in vd schoenen voor er iemand van het gezin terug binnenkomt met Dakin's oplossing. Ook spray ik hiermee de grond van de inkomhal soms in. Kleding die buitenshuis gedragen wordt, gaat bij thuiskomst in de wasmand.
 5. @Kciroj @Robert J Bedankt voor jullie reacties! We hebben het hondje alleen gewassen met speciale puppy shampoo, direct bij aankomst ?. Hopelijk is hij Corona-vrij...
 6. @vheeswijk @Kciroj Ik moet vandaag onze puppy gaan ophalen, waar we al bijna een half jaar op wachten. De hond is 10 weken. Ik ga buiten afspreken met de fokker om de hond aan te nemen. Ik zou het hondje graag willen ontsmetten voor het geval er virussen op zijn vacht zouden zijn. Mijn voedingsmiddelen die geleverd worden zetten we 9 dagen in quarantaine of worden ontsmet met Dankin's oplossing. De Dankin's oplossing is ook veilig voor de handen te ontsmetten, zou het mogelijk zijn om deze dankins oplossing een beetje te vermengen met de shampoo en het hondje hiermee te wassen? Zou dit veilig zijn voor het hondje en hoeveel sprays van de oplossing zou ik kunnen toevoegen? Heel erg bedankt voor uw antwoord.
 7. @Vigilant Bedankt voor de grafiekjes. Zou het mogelijk zijn om België hieraan toe te voegen? Op 14/3: 689 positieve gevallen / 11,4 miljoen inwoners Dankjewel!
 8. @KcirojBedankt voor je omschrijving. Zo kan ik ermee aan de slag, wordt een hele klus. Fruit of groenten dat niet is voorverpakt ga ik niet meer kopen. Het staat inderdaad mooi uitgelegd door vheeswijk hoe het moet gemaakt worden. Ik gebruik het al 2 weken in de woning en op het werk om te ontsmetten. Ik bedoelde dat ik met Google er geen verdere informatie over kan vinden, ivm het toepassen. @vheeswijk is er intussen al een wijziging in de tijdsduur van het verder leven op oppervlakten? U schreef eerder dat uit 22 studies bleek dat het tot 9 dagen kan overleven.
 9. @Kciroj bedoel je dan dat je de kartonnen dozen van je levering insprayt of elk artikel apart dat in de doos zit? Doe je dat ook met groenten en fruit? En dan nadien afspoelen voor de smaak, want de oplossing ruikt en proeft waarschijnlijk ook heel erg naar javel? Pas je ook een wachttijd toe van enkele dagen? Ik probeer het me praktisch en concreet voor te stellen ?. Bedankt. PS als ik google op Dankin's oplossing vind ik geen informatie.
 10. @Kciroj Hoe ontsmet jij je boodschappen? Ik het draadje "Ontsmetting van Oppervlakken (CORONA)" heb ik vanochtend een gelijkaardige vraag gesteld:
 11. Aangezien het virus tot negen dagen kan overleven op oppervlakken (of is dit intussen al achterhaald door andere studies?), vraag ik me af of het dan nog veilig is om vers voedsel (fruit, groenten, vlees, kaas,...) te bestellen online en thuis te laten leveren (winkelbezoek lijkt me veel riskanter)? Zou ontsmetten met Dakins oplossing voldoende effectief zijn tegen het volledig doden van het virus op verpakte artikelen? Of laat je ze 9 dagen onaangeraakt staan in een garage? Of leven jullie de komende weken / maanden alleen nog van huidige voorraad eten in blik en eigen teelt?
 12. Vanaf maandag gaan in België de scholen dicht voor de komende 3 weken. Oef. maar scholen moeten opvang voorzien voor kinderen van ouders die in de zorgsector werken.
 13. Het advies in België is dat alle kinderen naar school moeten als ze niet ziek zijn. Dus ook bij gewone verkoudheidsklachten mogen ze hier nog gewoon naar school. Maar ik vermoed dat volgende week alle scholen zullen sluiten. Dus houden we ze gewoon verder thuis vanaf maandag, hoewel onwettig afwezig dan (ons gevoel volgen is belangrijker). Nog 3 weken school en alle kinderen hebben in België 2 weken paasvakantie...
 14. Dat is België dan duidelijk helemaal anders. Hier kan men maar 3 opeenvolgende dagen afwezig zijn zonder ziektebriefje van arts. Hoelang kunnen jullie je kinderen dan thuis houden in Nederland zonder reden of bewijs?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...