Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

KimberleyV

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutraal

Over KimberleyV

  • Titel
    Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hoi Allemaal, Mijn naam is Kimberley Vermeer en ik werk voor content marketing bureau Zandbeek. Wij maken een YouTube serie voor Rijkswaterstaat genaamd #Hoedan?!. Dit is een serie van Rijkswaterstaat speciaal voor jongeren waarin Rijkswaterstaatreporter Bart het werk van Rijkswaterstaat onderzoekt én meemaakt. Afgelopen zomer zijn we begonnen met de eerste reeks. Om een impressie te krijgen van het concept kun je de eerdere video reeks hier bekijken: www.youtube.com/playlist?list=PL_55kP3K1IzAx-VlBziYreiXQoiiI62Ls Nu zijn we bezig met de voorbereidingen voor een tweede reeks. Hierbij willen we het onderwerp ‘overstromingen’ bespreken en in beeld brengen. In de video legt Rijkwaterstaatreporter Bart legt uit wat RWS doet om Nederland droog te houden. Maar ondanks al die inspanningen kan er toch altijd een overstroming plaatsvinden. Hoe bereid je je daarop voor? Dat is de vraag die we in deze video willen beantwoorden. Hiervoor willen we samen met Bart op bezoek bij een prepper om te kijken hoe diegene voorbereid is op een overstroming en om handige tips op te doen. Ben jij of ken je toevallig mensen in je omgeving die supergoed voorbereid zijn op zulke scenario’s en niet bang zijn om voor de camera te staan? Dan kom ik graag in contact met je via k.vermeer@zandbeek.com
×
×
  • Nieuwe aanmaken...