Ga naar inhoud

WTF

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

WTF's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

16

Community reputatie

 1. Lieve mensen, Wie o wie kan mijn zorgteam in Rotterdam- zuid, helpen aan wat mondkapjes? Minimaal FFp2. We gaan het zo nodig hebben en er is gewoonweg niks meer. Ook de HAP hier heeft niks meer. Als velen mensen er een paar kunnen missen, maakt dat voor mij en mijn team (we zijn met zn 8e) een groot verschil. Aub reageer. Het is voor in de thuissituatie. Mensen, zet je schrap komende tijd. In China nam het af na draconische maatregelingen die wij hier waarschijnlijk nooit kunnen toepassen. Daarom verwacht ik dat het in Europa nog veel erger zal worden.
 2. Ik hoorde gisteren van onze stagiere dat zij enkele mensen zag lopen met mondkapjes op bij het CS in Rotterdam. Wie nu al mondkapjes draagt, zal voor paniekzaaier aangezien kunnen worden, denk ik. Maar op luchthavens zou ik het zeker wel dragen, iedereen kijkt toch naar het journaal?
 3. Fijn dat iemand hier uitzocht dat het niet in de officiele kanalen staat dat huisdieren afgemaakt moeten worden. Xandernieuws joeg/ jaagt me de stuipen op het lijf. Fijn dat jullie ,,nuchtere,,mensen zijn en bij de feiten blijven en uitzoeken. Zou ik ook moeten doen voor ik in paniek hier schrijf. Sorry. Twitter inmiddels weer gevonden, .. Momenteel ben ik half para door de angst die dit alles bij mij teweeg brengt. Het is toch een erg serieuze bedreiging voor de mensheid, hopelijk komt het worst case senario nooit uit. Niet alleen Xandernieuws brengt angstaanjagend nieuws. Ook op Twitter zelf. Filmpjes die uit China komen (leek) bevatten ook schokkende beelden. Gewapende mannen, Mensen die in hun huis worden opgesloten zonder zorg en wie weet zonder voedsel. Huisdieren die uit flatgebouwen worden gegooit omdat er geruchten zijn dat zij het virus kunnen verspreiden. Xandernieuws spant wel de kroon met angstige berichten. Ze geven wel aan dat niet alles al bewezen is.
 4. Twitter coronavirus is weg. Waar allerlei nationaliteiten hun berichten op zette. Ik kan het niet meer vinden. Xandernieuws zal ik met bedenkingen bekijken. Maar de schrik hier zit er goed in. Alle huisdieren moeten binnen 5 dagen worden afgemaakt?(in Wuhan)
 5. Beste mensen, Als ik twitter coronavirus op google intyp, kom ik sinds vanmiddag niet meer op de twitter hashtag die ik volgde! Hoe ik ook zoek, het is weg. Dat maakt mij achterdochtig. Ik weet niet hoe jullie denken over Xandernieuws? Is dat een betrouwbare bron? Er staat een zeer alarmerend bericht. Ik ben nu echt bang. Nepnieuws word aangepakt, heb ik begrepen en dat is een goede zaak. Maar verzwijgen wat er echt aan de hand is, is een mogelijkheid. Waarom is die twitter hashtag coronavirus ineens weg? Word ik paranoide? Op youtube kan ik ineens geen reacties meer zien op de filmpjes van Chen Qiushi. ?? WTF?? Doe ik iets verkeerds op mn pc? Ja ik deed wat verkeerds,sorry
 6. Ik heb gelezen op youtube dat de verslaggever Chen Qiushi gepakt is door de Chinese politie. Hij zou besmet zijn en in quarantaine zijn gezet. Hij zou diezelfde nacht zelfmoord hebben gepleegd. Het staat bij de reacties onder zijn video boodschap van 30 Jan waarin hij emotioneel verslag gaf van de situatie in China. Of het waar is weet ik niet, maar ik doe een gebedje voor hem.
 7. Als we hier in nederland een situatie zouden krijgen zoals in Wuhan, dan zijn er hier ook te weinig bedden in het ZH. We zijn dan aangewezen op een zelf- thuis behandeling. Zuurstof is online te koop. Googel er op. Manuka honing met Curcumine erdoor heen. Zilverwater. Voor dat antibiotica bestond was zilverwater een medicijn wat vaak gebruikt werd. Zilver wordt trouwens nog steeds veel gebruikt in wondmaterialen.
 8. De engelse vertaling erbij. Wijk ik af van het onderwerp?
 9. Charlie plaatste het filmpje vlak onder jouw reactie op pagina 7. Ik dacht even dat jij dat was joh. Ik heb de vertaling gelezen van degene op dat filmpje.
 10. Hallo allemaal, Ik heb mij vanavond geregistreerd en mezelf heel kort voor gesteld in het voorstel topic. Afgelopen week volg ik alles op twitter over het coronavirus en wat mij sinds vandaag opvalt, is dat er zo weinig gepost word door de inwoners van China zelf. Ik begrijp dat zij dat niet mogen en er straffen van wel 7 jaar op staan. Tyriolannester (sory als ik het verkeerd schrijf) , ben jij diegene die een video gepost hebt op twitter met inside info? Zoja, dan hoop ik dat je veilig kan schrijven over de situatie daar. En dat kan blijven doen. Ik heb het gevoel dat de overheden ons,,willen sussen,, om geen paniek te laten uitbreken. Maar ik heb al genoeg gezien op de filmpjes. Mensen die verdacht worden ziek te zijn, worden opgesloten in hun huizen met stalen frames voor de deuren om te voorkomen dat zij naar buiten kunnen. Een flatgebouw werd afgesloten. We zien volgens mij het topje van de ijsberg. Een brandend huis wat niet meer te redden is, laat men uitbranden. Gebeurt dit nu niet in Wuhan ook?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...