Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kyona

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kyona

  1. @Enki op 4chan reageren ze nog aardiger (en dat zegt heel erg veel) laat nieuwe mensen ook het forum ontdekken
  2. @Raycoupe Ik wil sowieso al op een afgelegen plek wonen (niet in nl dus, minder last van vergunningen) en als je zelfs daar last hebt van een atoombom dan is er waarschijnlijk geen plek meer waar je wel veilig bent. Het liefst ga ik off-grid wonen en in een Tiny house. Waar gaat de rest van het geld dan heen? Naar een stuk grond en een bunker. En na een neutronenbom is het al redelijk snel weer veilig boven de grond dus daarom is het logisch om je bunker daar ook bestendig tegen te maken.
  3. @Petroman @martin Ik ben aan het sparen voor een atoombunker, maar wat heb ik daar aan als die ook niet tegen neutronenbommen kan? Weinig kan tegen neutronenstraling. Het enige wat ik vind is boor, cadnium en water. En mijn vraag is wat voor een gevolgen een meltdown in een Nederlandse kerncentrale zou zijn omdat deze kerncentrales niet enorm groot zijn, andere functies vervullen dan de meeste kerncentrales in andere landen dus ik geen idee heb wat voor een impact het hebben zal. Plus, het enige wat ik op Google vinden kan is dat er bijna een meltdown geweest is in Petten, maar niet welke gevo
  4. Hoe maak je een schuilkelder die zowel bestand is tegen atoombommen als tegen neutronenbommen? Wat voor een materiaal kan de straling tegenhouden? En wat gebeurt er als bijvoorbeeld de kerncentrale in Petten een meltdown heeft?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...