Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

FijnWerk

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over FijnWerk

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik gebruik zilvernitraat voor huiselijk ongemak en dat werkt altijd prima. Bv. bij beginnende tandontsteking dep ik ’s avonds een paar keer met wattenstaafje met 100ppm zilvernitraat/demiwater. De volgende dag is de pijn verdwenen dat werkt echt goed. Normaal zet de ontsteking door ik merkte duidelijk verschil met voorheen. Mijn kat heb ik behandeld met 50ppm oogdruppels bij een chronische oogontsteking en dat probleem was binnen dagen voorbij. (Moest dit weken later wel herhalen maar met hetzelfde nuttig effect.) Samsung SilverLine wasmachine geeft sporen fijnverdeeld zilver af aan het waswater. Dan blijft de was wel een week langer fris naar verluidt, dat heb ik ook even getest en bleek te kloppen. Ik las zelfs dat waterzuiveringsbedrijven bezwaar maakten tegen de toepassing want men gebruikt daar bacterien en die hadden ervan te lijden, de zuivering werd inefficient door de zilverconcentratie in het rioolwater. Dus piepkleine sporen (sterk verdunde concentratie, en deels neergeslagen als onoplosbaar zilverzout) zijn dan kennelijk nog actief genoeg .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...