Ga naar inhoud

Hans Wilsdorf

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Hans Wilsdorf's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Wie kan me wat vertellen over jaarlijks terugkerende schommelingen/trends in de zilverprijs ? Ik probeer in te schatten wat een goed moment is om aan te schaffen..
 2. In duitsland zijn de munten toch met btw belast en in nederland niet?
 3. Ahhhhzie nu pas dat dat inkoopprijzen zijn. Maar goed. Wat is dan volgens jullie het goedkoopste adres?
 4. Heb op de duitse site gekeken maar begrijp die tip niet.. ze zijn een stuk duurder dan inkoopedelmetaal.nl zijn dat dan toch de best verkrijgbare prijzen ?
 5. Dank jullie voor de reacties. Het is deels investering in de hoop dat het gaat stijgen. Deels om wat anders als cash te hebben ten tijde van crisis. het argument om kleinere hoeveelheden te hebben snap ik wel. Verdelen lijkt me ook wel logisch. Ik ga nu de duitse site die jobs noemt even bekijken. Verder nog tips?
 6. Hallo. Als je zilver wilt kopen.. waar kun je dan de beste prijs vinden voor respectievelijk maple leaf (500x) of voor een baar van gelijk budget? Zie op inkoopedelmetaal.nl dat men mapleleaf voor 7775 verkoopt en voor zover ik weet is dat een btw vrij produkt. Maar in een entrepot verkoop staat het voor 6830.- omdat het dan btw vrij zou zijn?? Wat zouden jullie aanraden met oog op investering? 500 maple leaf is 15.5 kilo. Terwijl de baren van 5 kilo 2196 kosten.. Graag jullie advies.. Groeten...Hans
×
×
 • Nieuwe aanmaken...