Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

P 2.0

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

31 Uitstekend

Over P 2.0

 • Titel
  Banned

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @BoBo87 Een totale controlestaat, dat is het ultieme doel. Vrijheid, bestaat dan nog slechts op papier.
 2. @Loreen Met 'we' bedoel ik inderdaad de verwende Westerse mensheid. Natuurvolkeren die al eeuwen primitief leefden en leven weten niet beter.
 3. Eenvoudig antwoord. Nee, we kunnen niet zonder stroom. Als de stroom er voor langere tijd uitvalt, stel 1 jaar, dan zijn wij 100 jaar terug in de tijd geworpen en weten we ons daar geen raad mee. Simpelweg omdat we daar niet mee om weten te gaan. Wie er wel mee om denkt te kunnen gaan; maak je geen illusies.
 4. Noodverordening in Steenbergen n.a.v. vergadering omtrent asieldebat. http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/vrees-voor-wapens-en-feyenoord-hooligans-noodverordening-wegens-asieloverleg-steenbergen-1.5359517
×
×
 • Nieuwe aanmaken...