Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Marit

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

Over Marit

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Dank je wel, excuses voor het late antwoord!
 2. Dank jullie wel voor jullie positieve reacties! Ik ga in de loop van de dag contact opnemen met de mensen die zo vriendelijk waren om me wat meer te vertellen over proppen. Bedankt voor het reageren, ik weet dat ik niet de eerste ben! Groet, Marit.
 3. Hoi allemaal! Op advies van dr.Prepper laat ik hier binnen deze groep een bericht achter. Ik ben niet op zoek naar mensen die zich voorbereiden op de wereld na de Apocalyps, want uit jullie forum heb ik inmiddels begrepen dat dit niet mogelijk is ☺. Nee, ik ben op zoek naar mensen die kijken naar wat er tegenwoordig in de wereld gebeurt en daar andere conclusies aan verbinden dan de gemiddelde mens (gewoon doorgaan, geen rekening mee houden). Het is leerzaam voor niet-preppers, ook gezien de uitspraken van het Rode Kruis en minister Schultz (I&M, VVD) dat Nederland helemaal niet voor
×
×
 • Nieuwe aanmaken...