Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Binkels

Lid
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

Over Binkels

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. zal inderdaad wel bij de s5 zijn inbegrepen:( misschien is dat een risico voor jezelf, mits de verkoper het tenminste wel opstuurt, snap wel dat ze daardoor het minder snel via briefpost zouden doen.
 2. dus 100 maple leaf = 500 Can Dollar met dan 345 euro aan face value?, geen probleem dan?
 3. Oke wat bedoel je met verzekering?, betaalmogelijkheid? (A) 10.000 euro zal ik niet snel meenemen op vakantie dus dat zit wel snor, toch raar dat er altijd limieten aanzitten. Bitcoin is ''internetgeld''? dus als je 10.000+ euro op me bankrekening heb krijg je ook problemen?, het staat namelijk ook op internet. Nee 5 Can Dollar is niks tegenover euro, zo'n 3,45. De face value is dus per land verschillend, duidelijk:)
 4. ah juist ja, een verzekerde verzending is niet nodig voor 1 munt^^, zal eens een kijkje nemen bij wie ik via een briefpost kan afnemen.
 5. De verzendingsprijzen zijn zeker te doen daar niks op tegen, alleen is het ook mogelijk om het het zonder verzekerde zending het laten opsturen?(is niet altijd slim). maar toch houden de verzendingsprijzen prijzen mij niet weg, keer op en neer rijden zal hetzelfde of meer aan benzine/tijd kosten.
 6. ja klopt, je weet nooit wat iets in de toekomst waard zou zijn. De PM, eagle en MP zijn de 3 die meestal het goedkoopst zijn. Wat bedoel je met facevalue?(voel me beetje dom) hehe neem jij de PM mee op reis voor als je daarmee winst kan maken? hoeveel zilvere munten mag je meenemen naar het buitenland EU of daarbuiten of is daar geen limit aan gebonden?
 7. Waarom zijn de verzendkosten zo hoog? kan het niet als een gewoon pakketje worden verstuurd, toen ik mijn samsung s5 bestelde via vodafone heb ik ook gewoon met de post ontvangen zonder bijkomende kosten.
 8. Ha nee is meer van is er een mogelijkheid dat de ark of noah munt later wat meer van waarde kan hebben, ik haal de munt zoiezo, is een super mooie munt. verder koop ik er paar meer om de verzend kosten eruit te halen.
 9. bedankt voor de antwoorden over de ark of noah munt over de ''hakenkruis'' gedeelte. Omdat het met teken is van LEV vind ik het beter dan het een hakenkruis zou zijn:D Ik ga binnenkort een kilo/ rol munten halen + nog wat enkele zoals de ark,olifant, silver eagle, Philharmoniker ect. Gewoon voor de collectie, munten die zwaarboven zilverprijs zitten door oplagecijfers ben ik nog niet zo kapot van om die te kopen. Wat zou het beste zijn qua rol van 25 munten, MP of silver eagle of een andere voorkeur?
 10. ik zie het, het is het net niet. mischien wel leuk om 1 te hebben^^
 11. ja dat is ook weer zo, op de zilverwaarde na. trouwens als je goed kijkt dan zie je links van de 500 een soort ''hakenkruis'' afgebeeld:O of zie ik dat fout?
 12. dat is zeker ook een mooie maar wat denk je van https://zilvergoudwinkel.nl/ark-van-noach-zilver-1-ounce. Wat zou hier een meerwaarde of niet van kunnen zijn?
 13. dat zal ik dan morgen even gaan proberen,moet ik wel 2 gelijke ijsblokjes hebben, misschien dat de ijsmachine 2 gelijke geeft:P
 14. Ik heb er 18 voor betaald per stuk dan. Zonder bijkomende kosten met ophalen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...