Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MZweden

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over MZweden

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik zie dat dit een oud draadje is maar ik wou nog even terug komen op een eventueel olie terkort. Ik heb vrienden en bekenden en samen zijn we een groep van 15 preppers en we komen regelmatig bij elkaar om dingen met elkaar te bespreken. Volgens een betrouwbare bron binnen de grote olie industrie zal de grote klap ons binnen 15 tot 20 jaar raken en dit zal vrij plotseling komen. Vrachtwagens zullen dan (hogstwaarschijnlijk) nog niet op electriciteit lopen en transport over langere afstanden zal dramatisch zijn... gevolg? Geen voorraad in de supermarkten en daarom zal het snel een grote chaos zijn. Binnen 3 tot 6 maanden zullen de meeste slachtoffers vallen waarna het rustig zal worden en de mensen zich opnieuw zullen gaan settelen.... Jullie opinie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...