Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

LeipeMeuteLeider

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over LeipeMeuteLeider

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ai, ik heb geen slijptol of slijpschijf. het beste wat ik momenteel kan betalen is eigenlijk een slijpsteen, en daar houdt het op.
 2. Hallo, ik ben vrij nieuw met messen slijpen. Daarom deze vraag: kan ik een buts in een mes herstellen? Ik heb een paar dagen geleden een nieuw mes gekocht, en nu ben ik net uitgeschoten en tegen een metalen paal aangekomen. Daardoor zit er nu een buts in het snijvlak. Het zou erg fijn zijn als er een manier is om dit te herstellen, want ik heb het dus pas net gekocht en ik zou het vervelend vinden als het niet meer te herstellen valt. De buts is ongeveer twee millimeter groot en een millimeter diep. Het metaal is een klein beetje naar de zijkant verbogen. Als er een manier is om dat terug
×
×
 • Nieuwe aanmaken...