Ga naar inhoud

snelrm

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door snelrm

  1. Hallo Vempain, ik heb een reactie geplaatst op je profiel. Omdat ik nieuw ben op dit forum, eigenlijk nieuw in het medium, las ik vandaag pas je reactie. De machine staat nog steeds hier, klaar om afgehaald te worden voor de echte liefhebber. maar nu schijnt dat ik eerst twee reacties moet hebben geplaatst voordat ik een PM kan sturen. Nu wil ik niet zomaar mijn mail adres of telefoonnummer publiceren, dus als je me een PM stuurt met je mail en/of tel nr dan neem ik contact op.
  2. Hallo,

     

    Excuses dat ik niet eerder gereageerd heb, maar ik was in de veronderstelling dat ik een melding zou krijgen van eventuele berichten.

    Maar ik ben heel blij met je bericht, het beantwoord precies waarom ik het geplaatst had. een tweede, derde of zoveelste leven voor dit mooi stukje vakwerk. Nu wilde ik je een PB terug sturen, maar dat gaat niet als je maar 1 bericht hebt geplaatst, ik probeer het maar langs deze weg, misschien dat dit wel werkt. kun je mij in een PB je mailadres sturen, dan zoek ik wel weer contact op die manier.

     

    Alvast super bedankt,

    groet

    Richard

  3. Hallo Dick Berts (of andere gegadigden), zo'n 30 jaar geleden heb ik een Singer trapnaaimachine gekocht op een oud Hollandse veiling in Barneveld voor 100 gulden zonder opgeld. Daarmee de trotse bezitter van een origineel antiek stuk. Nu staat het machientje al weer een tijdje bij ons in de schuur en dat is eigenlijk jammer. Het serienummer is Y1039508 en op de Singer site is te vinden dat deze dus uit 1923 komt. Via dit forum kwam ik je naam tegen als bemiddelaar van originele Singer machines en daarom wil ik langs deze weg de machine aanbieden voor iedereen die interesse heeft. Hij is (bijna) gratis af te halen in de regio Eindhoven. Ik hoef er alleen maar een mooie fles rode wijn voor te hebben als gebaar van goede wil. Voor mij is het belangrijk dat het machientje niet verloren gaat. Iemand interesse? neem dan contact op via dit medium, foto's zijn beschikbaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...