Ga naar inhoud

Yarrnick

Lid
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Yarrnick's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

48

Community reputatie

 1. Ik ga er van uit dat de Euro in de komende jaren niet verdwijnt, daarom gebruik ik de euro als waarde bepaling. Net als het schilderij dat als voorbeeld gebruikt werd in de link werd de "waarde" bepaald in euro's. Dit is van toepassing op hoeveel PM je eventueel nodig zou hebben om vroegtijdig met pensioen te gaan, om on-topic te blijven.
 2. http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=waarden&lang=nn#.VhqNMyvSlEg VanDale is van mening dat de term waarde gebruikt mag worden voor de omschrijving van valuta.
 3. Het meeste zilver dat ik gekocht heb rond de spotprijs van €450/kilo. Dus dat is erg netjes. Kijk hierom roep ik niet graag getallen, wanneer je uberhaupt zegt dat je denkt dat PM veel waard gaat worden voelen mensen zich beledigd.
 4. Wie weet ;o? Misschien komt er een moment dat niemand goud of zilver wilt ruilen voor fiat geld? Hoeveel je ervoor kan kopen ligt aan hoeveel er te koop is. Misschien is een maple leaf van zilver 1op1 met bruine bonen. Mocht dat zo zijn zal je op dat moment al helemaal niks meer hebben aan euro's. Er zal sowieso een moment zijn om uit te stappen met je PM want de grafiek zal niet eindeloos omhoog blijven gaan na de verwachte vlotte stijging. Wat ik hoor van sommige mensen die er diep in zitten is dat het huidige zilver tekort en aankomende goud tekort zal resulteren in 10,000 1 ounce Gold, 400 1 ounce Silver. En dan is het instorten van het financiële systeem nog niet meegerekend. Niemand kan in de toekomst kijken.
 5. Wie kan exact weten wat de werkelijke prijs van PM gaat worden? Het zal ongetwijfeld erg hoog zijn. Tenzij de verhouding van goud en zilver onder de 1 op 20 is raad ik Altijd aan zilver te kopen.
 6. Als je nu genoeg PM koopt kan je direct met pensioen :> Het is inderdaad een harde les in economie voor de meeste... dat het concept sparen in eigen hand moet worden genomen.
 7. Bottomline er is schaarste op een hoop lokaties in de wereld. Ik koop niets in dollars.
 8. Maple Leaf - $20.97 http://www.apmex.com/product/84923/2015-canada-1-oz-silver-maple-leaf-bu American Eagle - $21.77 http://www.apmex.com/product/84913/2015-1-oz-silver-american-eagle-bu Spot $16.07 Je betaald 35% voor je Eagle's, 30% op je Maples. Dit zijn niet de marges die je hoort te betalen voor een standaard munt bij een site als Apmex. Wij betalen hier €17,84 voor een Maple Leaf.
 9. Wat is je bron dat er geen stormloop is Wodan? Er is op veel locaties internationaal niet veel meer verkrijgbaar. op het moment lijkt Nederland wel de uitzondering op de regel, maar vraag me af hoe lang dat duurt.
 10. luister niet naar lekker, hij zit óók in het complot! :>
 11. Goud verkopen in wat? Euros? Dollars? Yuan? Enige vormen van geld is Goud of Zilver en het zal zijn geloofwaardigheid behouden in financiële chaos, deze middelen zijn immuun voor inflatie. Wat de "global reset" inhoud is waarschijnlijk de verdubbeling van de goudprijs en zilverprijs tegenover alle andere valuta's.
 12. :'( sinds ik preppers heb ontdek geloof ik bijna niemand meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...