Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JeroenFrank

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over JeroenFrank

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ondertussen zijn we al meer dan een maand verder en hebben we het profielwerkstuk al weer teruggekregen. Omdat we ontzettend dankbaar zijn voor alle reacties, hulp en natuurlijk als hoogtepunt dat we langs mochten gaan bij ''flow''. We hebben ook een paar keer de vraag gehad of we het PWS ook wilde delen. Bij deze kunnen jullie het allemaal inzien. (de opmaak en sommige plaatjes zijn een beetje verpest door het overzetten naar google docs). https://docs.google.com/document/d/1tlYcg1JHxPuqN8f8CPKFcLFz2wm0t0ijdrhYNpfp-TU/edit?usp=sharing
 2. Voorlopig zitten we nog op het IJsselcollege (in Capelle, ligt vlak bij Rotterdam) maar aan het eind van dit jaar hopen we natuurlijk van deze school af te zijn en ergens te studeren!
 3. @MyronPrps We hebben een scenario in ons hoofd waarbij je zo zelfvoorzienend mogelijk moet zijn. Zelf weten we natuurlijk niet wat hier allemaal bij komt kijken dus daarom zouden we graag bij iemand anders een kijkje nemen.
 4. Het is het laatste jaar van het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs. Het profielwerkstuk is dan een soort scriptie van de middelbare school ter voorbereiding op de scriptie die we aan het einde van onze studie moeten schrijven.
 5. Beste Preppers, Jeroen en ik (Frank) zitten in ons examenjaar en moeten een profielwerkstuk schrijven. We hebben beide een Natuur en Techniek profiel en keken graag naar National Geographic. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om ons profielwerkstuk over preppen te houden. We hebben om het niet al te breed te maken één ramp uit gekozen, namelijk de zonnevlam. Nu hebben we al uitgezocht wat de gevolgen zijn van een zonnevlam ( wereld wijde stroomuitval en de daarmee gepaarde chaos) en weten dus ook waartegen we ons zouden moeten preppen. Maar wij zouden graag een kijkje willen nemen bij iemand die al langer bezig is met het voorbereiden op een dergelijk scenario en of we daar dan ook wat foto's en een klein interview mogen houden. (We hebben van Dr. Prepper toestemming gekregen om hier een bericht te plaatsen) We wonen in de buurt van Rotterdam maar kunnen heel makkelijk met de trein (of misschien wel behulpzame ouders) door de rest van het land reizen. Wij hopen op een spoedige reactie! :cool:JeroenFrank:cool:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...